Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ezeket ne engedd meg soha párodnak!

Ezeket ne engedd meg soha párodnak!

Állítsd le időben, vagy menj távol

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Amikor múlik a rózsaszín köd, könnyebben fedezhetjük fel azokat az először csak apróságnak tűnő mozzanatokat, amelyek akár ijesztőek is lehetnek, és amelyek adott esetben véget vetnek a kapcsolat jövőjének. Időben kell észrevenni a jeleket és vagy megálljt parancsolni, vagy kilépni a kapcsolatból.

 

- Tiszteletlenül bánik veled, megaláz négyszemközt vagy mások előtt.

 

- Kigúnyolja munkád és álmaid.

 

- Elszigetel a családodtól, a barátaidtól - néha csak azzal, hogy rossz arcot vág jelenlétükhöz vagy ha telefonon beszélsz velük. Esetleg meg akarja akadályozni a kapcsolattartást akár úgy is, hogy érzelmileg bezsarol esetleg megfenyeget.

 

- Agresszív veled, erőszakos vagy bántalmaz. Az első ilyen jelre menekülj!

 

- Nem akarja, hogy dolgozz, arra törekszik, hogy függj tőle anyagilag.

 

- Cselédsorba akar taszítani: csak a  te feladatot a házimunka, ő pedig elvár, számon kér és kritizál. Ne engedd, állj a sarkadra!

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei