Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ki mosogat, ki lazul?

Ki mosogat, ki lazul?

Munkamegosztás a kapcsolatban

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Már a kapcsolat elején érdemes szabályokat állítani, hogy is alakul a házimunka. Még akkor is fontos lehet, ha hivatalosan nem éltek ugyan együtt, de folyton jöttök-mentek egymás életében, lakásában.

 

Mert ha a párod, örökké "vendég", az egy idő után fárasztó teher lehet számodra, míg ő megszokja a kiszolgálást és amikor az összeköltözést végül nyélbe ütitek, nem szívesen változtat majd megszokott szerepén.

 

Akár le is írhatjátok, vagy ha úgy érzed, akkor rajzolj egy vicces háztartási térképet, megjelölve benne azokat a szektorokat, ahol szívesen vennéd párod serénykedését.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei