Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Boldogságmantra

Boldogságmantra

Észreveszed azt, ami a tiéd?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nehezen vesszük számba életünk értékeit. Leginkább akkor, ha valami elveszik. Akkor észrevesszük, akkor hiányzik. Akor rádöbbenünk, mennyire szerencsések voltunk.

 

Addig viszont természetes, hogy van, ami van. Egészség. Tiszta lélegzés. Zene. Szerelem........Pedig ha tudatosan nézzük életünket, listázzuk, értékeljüük azt, ami a miénk, és amiért HÁLÁSAK lehetünk, akkor boldogok lehetünk.

A VOUS cikke a hálával foglalkozik. 

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei