Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Randevú - kommunikáció sokadszor

Randevú - kommunikáció sokadszor

Kérdés-felelet

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha sokkal jobbnak indul egy randevú. Nagy reményekkel indulhattok a beszélgetésnek, készültök szívvel, készültök lélekkel, mégse sikerül a találkozás.

 

Néha a kommunikáció csúszik el. Például a kérdezés stílusa. 

Mert lehet, sőt kell is a lendületes érdeklődés, de ha a kérdésfolyam sorozatlövéként éri a másikat, ha tapintatlan kíváncsiskodássá silányul az érdeklődés vagy ha kihallgatásként értelmezi valamelyik fél a kérdéseket, akkor annak a randinak lőttek.

 

Érdemes tízig számolni, mielőtt rákérdezünk kényes részletekre a másik múltjában, jelenlegi életében.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei