Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Kínos területek a párkapcsolatban

Kínos területek a párkapcsolatban

Hogyan tálald?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Párkapcsolaton belül akad néhány terület, amely a többinél is nagyobb tapintatot igényel. Néha azért mert érzékeny téma (szex), esetleg azért, mert a párunk vagy a saját szabadságunk kérdéskörét érinti.

- Kérlek legyél velem többet - nehéz ügy, mert esetleg úgy érzi zsbadságában akarjuk krlátozni, holott szó sincs ilyesmiről, csak tényleg a társaságára vágyunk.

- Enek ellentétje is előfordulhat - szeretnél több szabadidőt magadnak. Nem azért, mert nem szereted, csak éppen úgy érzed valóban erre van igényed. Szeretnél végiggondolni dolgokat és ezt egy másik ember mellett nem biztos, hogy lehet,

- Szexeljünk többet - nem éppen könnyen megközelíthető terület, hiszen ezzel egy meglehetősen éles kritikát fogalmazol meg (keveseled azt, amit átélsz), és ez a még nagyon férfias pasiknál is kiverheti a biztosítékot.

- Szállj be többel a költségekbe - például, mert többet keres a párod, és úgy érzed így lenne igazságos, arányos. 

 

Legyen bármelyik területről is szó, soha ne legyen vád a felvetésben. Inkább a segítségét kérd.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei