Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Alkalmazkodás a párkapcsolatban

Alkalmazkodás a párkapcsolatban

Ez még nem önfeladás

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A szabadság megőrzése párkapcsolaton belül nagyon fontos kérdés. Ahogy a csiszolódás is, hiszen nem mindegy, hogy a zavartalan együttéléshez ki az, aki többet "farag" le önmagából. Ki az, aki változtat szokásain, aki enged, elenged vagy éppen hajlandó másként állni helyzetekhez, mint azelőtt.

 

Szeretet kérdése csupán? Vagy az a gyengébb, aki enged?

 

Nem hiszem, szerintem az az erősebb, aki hamarabb méri fel, mi vezet a kapcsolat erősödéséhez és aki képes mosolyogva átengedni a terepet, teret adni a másiknak. Szeretni gyengéden és elfogadóan.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei