Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hívd be a szerelmet az életedbe a kristályok segítségével!

Hívd be a szerelmet az életedbe a kristályok segítségével!

Különleges rezgésekkel csalogat

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A különböző kristályok mind más-más hatással lehetnek az életedre. Ha az igazit keresed, akkor érdemes néhányat ezek közül a táskádban tartanod:

 

Holdkő: a nőiesség szimbólumaként segít megerősíteni vonzerődet, de hatással van a szexualitásodra és az anyaságra is.

 

Ametiszt: Elűzi a félelmeket, a negatív hatásokat, ellenállóvá tesz azokkal szemben, segít legyőzni minden akadályt a szerelemben.

 

Citrin: A Nap erejével vonzza a sikert, a vagyont, a boldogságot, ha ezt viseled ékszerként, magabiztosabb és nyitottabb leszel.

 

Fotó: Pixabay.com

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei