Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Randi előtt vásárlási mánia

Randi előtt vásárlási mánia

Nincs egy rongyom se!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Kizárt dolog, hogy csak én izgulok, hogy csak én érzem úgy, tényleg nincs egy rongyom se. Vagy legalábbis egyetlen , már a birtokomban lévő ruha nem alkalmas a randevúra. Túl komoly. Túl színes. Kövérít. Feszül a csípőmön. Nagy benne a fenekem. Nem illik az őszi cipőmhöz. Nincs is hozzá cipőm! Egyszerűen vásárolnom kell valami menő, hozzám illő és a randevúra alkalmas ruhát. Meg ciőt. Meg táskát. Meg egy bizsut is, vagy egy belevaló ezüstmedált.

 

Ugye más is érzi ugyanezt?

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei