Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hőst keresel vagy kisfiút?

Hőst keresel vagy kisfiút?

Esetleg mindkettőt?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Felnőttként is gyereknek maradni, és olyat találni, aki szintén gyerek mert maradni, kiváltság. Ha a gyerek csak bizonyos területeken merészkedik elő, de ott aztán bolondozik, csibészkedik és feldúlja a hétköznapot.

 

Vagy hősre várni, aki megment a magánytól, aki átsegít a lélekőrlő szürke napokon, a gyereknek apja lesz az apja helyett és olyan társ, aki a sárkánnyal is megküzd, ha kell..... persze ehhez királylánnyá kell válni neked is.

 

Esetleg a FÉRFIRA vágyakozol, aki épp a társad lehet. Társ a mindennapokban, az ünnepeken, aki nem túlozza el a játékot, nem lesz soha hős, mégis illik hozzád. 

 

Neked kell kiválasztanod......

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei