Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Unod a banánt?

Unod a banánt?

Te mit teszel érte, hogy jobb legyen?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Hosszabb kapcsolat esetén előfordulhat, hogy már nem érzed ünnepnek a mindennapokat. Sőt egyenesen unod a banánt...... és magadban párodat okolod az ingerszegény együttélés miatt. Mert annyit dolgozik. Mert csak a hobbija érdekli. Mert már szex sincs.

 

Néha azonban az segíthet, ha nem az ő hibáin lovagolsz, hanem szembenézel azzal, amit te mulasztasz. Nem rosszaságból, csak mert te is sokat dolgozol, téged is leköt a saját hobbid és esténként gyorsan alszol el, nem gondolsz a szexre.... 

 

Apró kis trükkökkel visszacsempészhetnéd a színeket a kapcsolatba, például egy este ne a hétköznapi módon teríts meg.... hanem szórd tele az asztalt szerelmes szívekkel. Rejts apró cetliket a táskájába, a zsebébe vagy a fogmosó poharába. Írj neki váratlanul egy szeretgető sms-t. Öleld meg csak úgy, vagy csald a paplan alá egy hétköznap hajnalon.

 

Megér egy próbát, nem gondolod?

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei