Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Őszi randiruha

Őszi randiruha

Falével és rozsda

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mindig kihívás a randira való készülődés, írtam is már párszor, ugye nekem sincs egy "rongyom se", és mégis.... az ősz még nagyobb kihívást jelenthet, hiszen a koradélutáni tűző napsütés után gyorsan hűl le a levegő didergetően hűvőssé. Éljen a réteges öltözködés, de ahhoz meg összeillő ruhadarabok kellenek, különben olyan is szedett-vedett lehet az összhatás.

 

Mi kell nagyon? Összeillő könnyű sál, sapka és színben hozzáillő csizma, vagy bakancs. Farmer (az mindenhez megy), vagy rövidnadrág, de egy kicsit vastagabb szálú harisnyával. Szoknya csak akkor, ha biztos vagy abban, nem csap maratoni túrába át a találkozás.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei