Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Viszonzatlan szerelem

Viszonzatlan szerelem

Ne rágd magad

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Vágyakozni valak után, aki elérhetetlen, aki nem akar minket (vagy nem akar már többé, egyre megy), álmodozni és megsiratni azt, ami nem lehet a miénk, fájdalmas és felesleges dolog.

 

Van ilyen, van az úgy, hogy nem kellünk eléggé, a másik fel se méri értékeinket vagy a fizikai vonzódás se jön létre. Másra vágyik, mást akar vagy magányát őrizgeti. Kerül minket, vagy észre sem vesz.

 

Ha nem kellünk, nincs veszítenivalónk, ez teljesen nyilvánvaló, hiszen nem építhetünk közös jövőt..... légvárat építeni meg minek?

 

Inkább álljunk talpra, idézzük fel, erősítsük magunkban értékeinket és hajrá. Szebb az olyan élet, ahol szabad az út annak, aki majd minket akar.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei