Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Randi - stílus alacsony nőknek

Randi - stílus alacsony nőknek

Nyújtsd meg, emeld meg

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Legyen kényelmes, legyen szép, mutasson jól, emelje fényünket. A cipő meg a ruha is amelyben randira érkezünk. 

 

Akad néhány alapvető szempont, amit érdemes észben tartani az alacsonyabb nőknek. A legelső, hogy NEM BAJ, az a bizonyos alacsony termet, hiszen a férfiak egy része kifejezetten szereti a kicsi nőket, akik mellett felébredhet a védelmező ösztön.

 

Öltözködésben azonban megfontolni a következő dolgokat:

- Ne használjunk (én is alacsony vagyok, ezért a többes szám) soha nagyon bő nadrágot, szoknyát vagy felsőt, mert az akár egy sátor, eltakar és összenyom minket.

- A testhezálló, a test vonalát követő karcsúsított ruhák azok, amelyek igazán illenek az alacsony termethez - ha ezt súlyunk is megengedi.

- A halásznadrág a kicsi nők ellenesége, az amúgy is rövid lábacskákat elvágja.

- Ez a helyzet a bokapántos cipőkkel is, bokában kurtítja a lábakat.

- A magassarkú cipők viszont örök kedvencek lehetnek, hiszen magasabbnak látszunk benne. 

- Kerüljük a nagy kalapokat - vicces hatást kelt alacsony nők esetén.

- Felejtsük el a nagy mintákat és geometriai minták is csak akkor jöjjenek szóba, ha az vagy apró minta (körök, négyzetek), vagy valamilyen módon hangsúlyozzák a test vonalait.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei