Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Árulkodó ágy

Árulkodó ágy

Beszédesebb lehet nálad

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Árulkodó a lakásod, árulkodó a hálószobád és árulkodó lehet az ágy, amelyben álomra hajtod a fejed.

 

Sok-sok mindent elárulhat rólad. Miket?

 

- Mennyire vagy romantikus?- Elárulja a használatban lévő ágytakaró színe, mintája, puhasága

- Mennyire vagy kényelemszerető és érzéki? - Pamut vagy selyem ágytakarót, ágyneműt használsz, hány párnával béleled ki fekhelyed.

- Valóban egyedül élsz?  - Az, hogy dupla vagy szimpla ágynemű hever az ágyadon, elmeséli milyen régóta vagy egyedül, illetve vannak e ágyvendégeid.

- Beveted e az ágyad? - Árulkodik arról, hogy mennyire vagy rendszerető, vagy arról, hogymennyire vagy laza, esetleg arról, hogy egyedül küzdesz és alig van időd a környezetedre.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei