Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Egyenlőtlen szerelem

Egyenlőtlen szerelem

Amikor csak te adsz

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Te hívod többször, mire hazaér vacsorát főzöl. Kikészíted a papucsát.Vizet hűtesz, vagy teát forralsz. Szeretsz. Áradsz sokáig.

Ésre sem veszed, hogy cserébe alig kapsz valamit. Egy mosolyt talán, egy gyors, "Köszi, de ügyi vagy" mondattal fizethet ki. Vagy annyi sem jut neked. De nem is vársz hálát. Hiszed, ez így van rendjén. Aki szeret nem mérlegel, nem kuporgatja a gesztusokat, nem számolgatja hány percet szánt a másikra pihenőidejéből.....

 

Csak ad, csak figyel, csak szeret. 

 

Aztán eljöhet egy pillanat, amikor billen a mérleg, egy pillanat, amikor oszlik a köd, és te látod, mennyire megvisel valójában az egyenlőtlen helyzet. Hogy igazából fájdalmat érzel, a viszonzatlan gesztusok fáradtsága meggyötör.

 

Érdemes időről időre mérlegre tenni az éerzelmi adok - kapok élményeket. nem rosszaságból, nem számító módon, csak éppen igazságra törekedve.

 

Amíg nem késő.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei