Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Felvállalod? Bejelölöd? Lájkolod?

Felvállalod? Bejelölöd? Lájkolod?

Közösségi szerelem....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Még csak pár napja ismered,de máris lájkokkal borítja közösségi oldalad. Minden fotód alá kommentet ír és bejelöli a nővéred, a gyereked, a legjobb barátnőd. Nyomul ezerrel, te meg csak kapkodod a fejed, mert az ismerkedést nem csak lassabban képzelted el, de diszkrétebben is. Nem azért, mert nem bízol a kapcsolatban, vagy nem bízol abban a másikban, csak egészségesebbnek érzed a lassúbb, fokozatosabb tempót.  Mert nem tudod még, mi lesz a folytatás. Tervezel vele ugyan, keresed értékeit, emberi erősségeit, keresed benne a nagyszerűt. De ez idő, rengeteg alkalom, helyzet, tapasztalat és nem feltétlenül akarod már a legelején bevonni ebbe a családod, a környezeted.

 

Jogod van hozzá, és kérheted diszkrécióját a kedvesnek. Jó esetben sértődés nélkül érti meg, rosszabb esetben megorrol rád. De ha egy ilyen kérdésben nincs egyezés, ha ezt nem lehet jól kommunikálni, akkor más területen is jönnek majd akadályok. Gátfutás lehet a kapcsolat. Előzd meg.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei