Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A társkereső oldalak függőséget okozhatnak?

A társkereső oldalak függőséget okozhatnak?

Egyik jön, a másik megy....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Több oldalon is lehet pörögni egyszerre, tematikus oldalakon. Egyiknél társadalmi státusz alapján jön az igazi, a másikon sok a fiatal, a harmadik kifejezetten a hűtlenkedőknek kedvez. Száz és száz levél, száz és száz kattintás, üzenet, felvillanó mosoly, pozitív visszajelzés.

Ajádék érzések, hogy kapósak vagyunk még a piacon, hogy kellünk, hogy felfigyelnek ránk. Bár valahogy sose szökken szárba a szerelem. Csak barátkozás, csak virtuális udvarlás, szerelmes üzenet..... Így biztonságos a terep, főleg ha nem is találkozunk, csak virtuális a randi. Fotó fotóval cseveg. Néha telefon, akkor a hangok azért összefonódnak. Ma veled, holnap mással. Biztosnságos, ehhez nem kell plusz védelem, nem kell új frizura, szaladhat a lakás, az se baj, ha a lerágott a köröm.

 

Húz a gép, húz a virtuális világ. Estéről estére kinyúlt pizsamában ülni a gép előtt,süti a tányéron, közben azért szól a tévé is. Virtuális létezés, virtuális párkeresés. Tegyük céltudatosabbá. Keressünk okosan. Legalább itt nálunk.

 

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei