Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Strand - unalom ellen

Strand - unalom ellen

Amíg a gyerek pancsol

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Bár imádjuk a nyarat, és a legtöbben, akár a zöld kis gyíkok a köveken, forróra hevült bőrrel feküdnénk a napon.....néha túl hosszúra nyúlik a strandidő.

A bőr védelmén is túl (ami kánikulában elengedhetetlen) érdemes azon is gondolkodni előre, mi legyen a strandtáskában.

Én példál a KÖNYVET ki nem hagynám. Néha vérforraló, vagy csöpögős romantikában utazom, máskor versekkel kényeztetem magam - néha csak egyetlen versen ringatózom órákig. Addig, amíg lubickol a gyerek (anyu mééég, hadd maradjak)... belém is ég, megtanulom.

A legújabb szerelem a skandináv krimik kategória: hőségben hűsítő a fagyos hangulat. 

Mi kell még a táskába? 

Kis falatok a gyereknek, vagy magunknak, bőrvédő krém (a megfelelő faktorral) és persze napszemüveg. Nem kell trendi, de az UV szűrő kötelező.

 

Fotó: Pixabay

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei