Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Mit csinál nálunk a mi Kupidónk?

Mit csinál nálunk a mi Kupidónk?

Talán azt sokan láttátok már, hogy Kudipó ott van az oldalon, de, hogy miért van ott, mit csinál, azt már kevesen tudják. Ezért gondoltuk, hogy most írunk róla.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Sok társkereső oldal van, és mindenhol van valaki, akitől lehet kérdezni. Ezt a személyt moderátornak, vagy adminisztrátornak hívják, és minden olyan kérdésre válaszol, ami az oldal működésével kapcsolatos. Nem tudjuk, hogy lehet megváltoztatni bizonyos adatokat, vagy hol tudunk fényképet feltölteni, előfizetéssel kapcsolatos kérdéseink vannak, akkor választ kapunk tőlük.

 


De mi van akkor, ha olyan kérdésünk van, ami a sikeres társkereséssel kapcsolatos? Nem tudjuk, hogy melyik fényképünk a legelőnyösebb, melyik legyen a profil képünk, vagy egyáltalán milyen egy jó profil kép? Hogyan lehet jó a  bemutatkozó szöveg, mit írjak magamról, mennyire szűkítsem az elvárásaimat, hogyan szólítsam meg a számomra szimpatikus Hölgyet, mit csináljak, ha nőként nem szeretnék kezdeményezni? És még számos kérdés merülhet fel egy emberben, aki élete párját keresi. És talán egy kérdés van, ami minden regisztrált fejében ott van: Mitől lesz sikeres egy online társkeresés?
Ezek azok a kérdések,amikre nem fog válaszolni egy adminisztrátor. És talán jobb is, mert nagy eséllyel nem tudja a jó választ, nem tud tanácsot adni. És talán már érzitek, hogy mi lesz a mi Kupidónk szerepe. Kupidó minden korábban leírt kérdésre tud válaszolni, tanácsot adni.
Sok nehézséggel találja magát szembe egy társkereső, nem ért dolgokat, és ilyenkor nagy segítség tud lenni egy harmadik, kívülálló fél, aki látja, hallja mindék oldalt.
Kupidó mögött egy olyan személy áll, aki nagyon sok társkeresővel foglalkozott, beszélt már, ismeri a nők, férfiak nehézségeit, tudja, hogy mi fontos egy online oldalon, és mi az amit biztos, hogy nem jó. Pontosan ezért más ez az oldal, mert mi valóban szeretnénk segíteni az oldalra regisztráltaknak. Aki kérdez, az valóban használható, szakértői tanácsot fog kapni, amit érdemes megfogadni.

Aki kíváncsi regisztráljon, ha már megtette, akkor csak keresse meg Kupidót az oldalon, és bátran tegye fel a kérdését! Ő segíteni fog!

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei