Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Mitől leszel "jó barátnő"?

Mitől leszel "jó barátnő"?

Barátnő mindenkiből lehet, és lesz is. De mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy készen állnak egy igazi érett kapcsolatra?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Persze életkortól függ, de vannak tulajdonságok, amik elengedhetetlenek egy valóban jól működő felnőtt párkapcsolathoz.

A társkeresés nehéz, különösen, ha már csak azt a bizonyos egyet, a nagy Őt szeretnéd megtalálni. A leírtak a nőkről szólnak, de a férfiaknak is segítség lehet, hogy mire figyeljenek a párkeresésnél.

 

 

 

Szereted a biztonságot: ebben az esetben nem arról van szó, hogy nem tudsz spontán lenne, azonban együtt jár azzal, hogy megbízható és következetes vagy, mely tényezők számos kutatás szerint a hosszú és biztos kapcsolat alapjai.

 

Ismered magad kívül és belül: az önismeret minden emberi kapcsolatban nagyon fontos tényező, hiszen ha tisztában vagy az előnyös adottságaiddal és a hiányosságaiddal is, akkor ezeknek megfelelően tudsz gondolkozni és viselkedni, ez pedig számtalan szempontból megkönnyít egy párkapcsolatot.

 

Igazán tudsz szeretni: ami igazából annyit tesz, hogy valóban kitartasz a másik mellett jóban és természetesen rosszban is. Nem csak egy rövid ideig, magas hőfokon égő szenvedélyes szerelemre vagy képes, hanem hajlandó vagy energiát és időt belefektetni egy kapcsolatba a nehezebb napokon is.

 

Nem élsz tündérmesében: természetesen, mint mindenki más, te is szeretnéd megtalálni a nagy őt, és egy olyan ember mellett leélni az életedet, akivel tökéletes harmóniában éltek, de azért nem várod azt, hogy érted jöjjön a herceg fehér lovon, és együtt elvágtassatok meseországba a naplementében a fehér lovon.

 

Készen állsz kitárni a szíved: lehet, hogy folyton azt hangoztatod, készen állsz már egy kapcsolatra, azonban lehet, hogy a valóságban nincsen így. Ez csak akkor fog menni, ha az esetleges korábbi sérelmeken túl tudsz lépni, és nem rágódsz az előző szerelmeden, és valóban teljesen oda tudod adni a szíved a választottadnak.

 

Tudod, hogy merre tartasz: ahhoz, hogy a megfelelő partnert ki tudd választani, és te magad is megfelelő partner legyél, nem árt, ha tisztában vagy vele, hogy milyen céljaid vannak életben, akár a karriered, akár a magánéleted terén. Az, hogy a céljaitok szinkronban legyenek, elengedhetetlen ahhoz, hogy jól működjön a kapcsolatotok.

 

 

 

 

 

 

forrás: stylemagazin.hu

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei