Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A hűség ma már nem divat?

A hűség ma már nem divat?

A házasságok száma csökkent, a válások száma pedig nőtt. De miért nem akarnak összeházasodni a mai fiatalok, és ha mégis, akkor miért válnak el egymástól?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

"Minél több a válás, annál több a jó házasság." Mondja Kopátsy Sándor. Sajnos általában egy harmadik fél miatt ér véget a kapcsolatok, házasságok többsége. De miért olyan nehéz a mai világban hűségesnek lenni?

Régen összeházasodtak az emberek, és boldogan éltek, míg meg nem haltak. Na jó, lehet, hogy ez csak a mesékben volt, de ami biztos, hogy nem léptek ilyen arányban félre. De az is lehet, hogy csak nem derült ki. Viszont a végeredményt nézve mindenképpen jobb volt.
Anno fiatalon házasodtak, ma pedig nagyon ritkán találkozom olyan párokkal, akik tizenévesen ismerkedtek meg egymással, és azóta is egy párt alkotnak. Viszont, amikor mégis találkozom ilyen párokkal, akkor én magam is kérdőn tekintek rájuk, és mikor négyszemközt leszek a pár egyik tagjával, akkor az első kérdésem, hogy soha nem vonzódott máshoz? Ha elképzelni sem tudom, akkor csoda, hogy a gyakorlatban sem működik? De miért nem tudom sem én, se sokan mások elképzelni, hogy egyetlen ember legyen csupán csak az életükben? Mindent a mai modern világra kennék. A mai világban nagyon sok emberrel találkozunk. Nők, férfiak együtt dolgoznak, telefonon, interneten tartják a kapcsolatot. Minden eszközt jelszóval tudunk védeni, tehát máshoz nem jut el a nekünk szánt üzenet. Közösségi oldalakon régi nagy szerelmek kerülnek elő.
Benne vagyunk egy kapcsolatban, ami jól indult, volt tűz, izgalom, de persze ez egy idő után elkezd csillapodni. Ha nem dolgozunk egy kapcsolaton, akkor azon kaphatjuk magunkat, hogy nem egymással, hanem egymás mellett élünk. És ilyenkor, ha jön egy új, izgalmas ember az életünkbe, akkor könnyen hagyunk minden régit magunk mögött. De vigyázni kell, mert az újnak is lehet ugyanez a vége.
 

"A hűség nem érzés, hanem döntés." Ez a mondat mindent elmond szerintem. A döntés a mi kezünkben van. Egy új mindig izgalmasabb. Vonzódhatunk másokhoz, ez talán természetes is. De az, hogy meddig megyünk el, az már a mi döntésünk. Ha gyengének érezzük magunkat, akkor nem kell megadni a lehetőséget se a kísértésnek. Hogy kibe szeretünk bele, azt nem mi döntjük el, de azt, hogy kit szeretünk életünk végéig, azt igen. A párkeresés nem könnyű, de ha megtaláljuk az igazit, akkor vigyáznunk kell rá!

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei