Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Csak szex, vagy szerelem is lehet belőle?

Csak szex, vagy szerelem is lehet belőle?

Van, hogy két ember csak az ágyban élvezi egymás társaságát. Nem szerveznek közös programokat, nem mutatják be a barátaiknak a másikat. Az idő múlásával komolyodhat a "kapcsolat", de az is lehet, hogy soha nem lesz több egy szexkapcsolatnál.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

De honnan tudhatjuk, hogy ebből nem lesz semmi komolyabb? Van, hogy rajtunk kívül már mindenki tudja, hogy semmi értelme, de mi még akkor is hajlamosak vagyunk kapaszkodni az utolsó szalmaszálba. De persze vannak jelek, amikre figyelnünk kell, és ha nem olyan irányba haladunk, ami nekünk is jó, akkor ideje változtatni.
Nézzük meg, hogy milyen jelei vannak a "csak szexkapcsolatnak".

1. Csak fizikai értelemben dicsér

Mindannyian szeretjük az elismerő bókokat. Ha szépnek, kívánatosnak vagy éppen csinosnak tart minket az ellenkező nem. Azonban, ha folyamatosan csak a testi vonatkozásban asszociálnak ránk, az bizony nem jelent kevesebbet annál, hogy nem lát az illető túl a fizikai síkon velünk kapcsolatban.

 

 

2. Nem hajlandó találkozni a barátaiddal

Akárhonnan is nézzük, ez az igazi vörös posztó. Emlékeztek arra a Szex és New York részre, amikor Carrie próbálja Big-et rávenni, hogy végre találkozzon a barátnőivel? Hogy miért volt ez olyan fontos Carrienek? Hát pontosan amiatt, mert ha valaki, akivel lefekszünk, nem akarja megismerni a környezetünket, a barátainkat, akkor nagyon valószínű, hogy nem kíván részese lenni az ágyunkon kívüli világunknak. Kicsit sem.

 

 

3. Non-stop szerepjáték

Nem vagyunk prűdek, semmi baj nincs a szerepjátékkal az ágyban. Ugyanakkor, ha a másik fél csak és kizárólag így képes szexuális aktust létesíteni velünk, az nagyjából egyet jelent azzal, hogy az intimitást teljes mértékben ki akarja zárni.

 

 

4. Semmi elmélyülés

Az ember egy hosszú nap után, ha találkozik végre a másikkal, jóleső érzéssel szeretne mesélni a vele történtekről. Egy szexpartner azonban nem feltétlenül szeretné a privát életünk sztorijait végighallgatni, így nem tesz mást, mint terel, hárít vagy elvicceli. Nem hiba, csupán csak erősíti bennünk, hogy a dolog nem több annál, mint ami.

 

 

5. Egyoldalúság

Sajnos nagyon gyakori azokban a kapcsolatformákban, ahol az egyik fél a testi örömök miatt van jelen, míg a másik fél a párkapcsolattá válás reményében. Ha túl sokat adsz a másiknak, minden értelemben, de ez viszonzásra nem talál, akkor ott sajnos esélyes, hogy vakvágányon jársz, legalábbis kapcsolati szinten.

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei