Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Aranyszabályok a társkereséshez!

Aranyszabályok a társkereséshez!

Összegyűjtöttünk nektek pár „aranyszabályt”, ami nagyban segítheti a sikeres társkeresést. Ha pedig elbizonytalanodtál vagy további kérdéseid vannak, keresd Kupidót az oldalon és ő mindenben segít neked, már ami a társkeresést illeti.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

1. Tudd, hogy mit akarsz!


Ha csak szórakozni szeretnél vagy az egódat „polírozni” a pozitív visszajelzések segítségével vagy még nem vagy túl az előző kapcsolatodon és szerelmi bánat gyötör, akkor egy olyan társkereső oldal, ami a komoly kapcsolatok építését tűzte ki céljául, nem a Te helyed. Ha életednek ezen szakaszán túljutottál már, akkor viszont a tiéd a pálya! :)


 

2. Légy figyelmes!


Hangolódj rá a másik emberre és meglátod sok olyan dolgot is észre fogsz venni, amit különben nem biztos, hogy észrevennél. Ez neked is jó, és neki is az lesz.

Ha ügyes vagy, azt is észreveszed, amikor a másik nem mond igazat vagy lódít. Kellő figyelemmel és nyitottsággal nagyszerű beszélgetőpartnerré válhatsz bárki számára, és ebben a helyzetben tiéd lesz a döntés, hogy ki az, akinek még több figyelmet szeretnél szentelni a jövőben.


 

3. Mondj igazat!


Ennek a témának már korábban egy teljes cikket szenteltünk, amiben részletesen leírtuk a gondolatainkat, de mégis: nem lehet elégszer hangsúlyozni a dolog fontosságát.

Nem csak a hazugság, de a tények elhallgatása is hibás hozzáállás! Ha pedig a beszélgetőpartnered konkrétan rákérdez valamire, tessék vállalni az őszinte választ. Ide tartozik az is, hogy mielőbb meg kell mondani, ha valakivel nem szeretnél többet találkozni. Te sem örülnél neki, ha téged valaki valódi szándék nélkül hitegetne.


 

4. Fókuszálj az emberre!


Sokszor látni – főleg férfiaknál – hogy egy menő sportkocsi mellett pózolva vagy valami exotikus helyen készült fotóval szerepelnek a társkereső oldal adatbázisában. Lehet, hogy ez nem jelent mást, mint hogy az illető szeret vezetni vagy akár utazni, de nagyobb eséllyel inkább azt akarja megmutatni, hogy ő ezeket a dolgokat is elérte, tudja, birtokolja, stb.

Nincs is ezzel baj, ha az ember büszke az élményeire és a dolgokra, amiket elért, de kezeld az ilyesmit fenntartásokkal és igyekezz meglátni a pózok mögött a valódi embert. Még az is lehet, hogy kellemesen csalódsz majd. 

5. Mutasd meg magad!


Ez is az őszinteséggel függ össze és egy kicsit az előző ponttal is.

Olyan képet tölts fel magadról, amin a valóságot mutatod meg. Nem 10 évvel ezelőtti, agyonretusált fotóra van szükség, hanem olyanra, ami TÉGED mutat jelenlegi valódban. Nem kell ehhez feltétlenül műtermi fotózás, egy ismerős vagy barát is jó fotókat készíthet rólad, ha szépen megkéred.

Ha fontosnak tartod a hobbidat (vagy büszke vagy a munkádra), akkor több fotó feltöltése esetén ezeket is megmutathatod, de ez esetben se rajtuk legyen a hangsúly. Könnyen kérkedőnek tűnhet az ember a sok csúcshódítós vagy motoron pózolós képpel, de hölgyeknél sem ajánlott túltolni a cuki kiskutyás fotókat.


 

6. Óvakodj a pszihés esetektől!


Vannak akik komoly mentális problémával küzdenek és ilyen állapotban regisztrálnak egy társkereső oldalon, de legtöbbször nem azért, hogy harmonikus párkapcsolatot építsenek egy másik emberrel, hanem mondjuk képeket gyűjteni.

Viccesen hangozhat, de jusson eszedbe ez, amikor már pár mondatos chat beszélgetés után az intim testrészeidre kíváncsi a potenciális partnered és ha jót akarsz magadnak, kerüld el messzire az ilyen embereket.


 

7. Dönts és légy határozott!


Már egy pár levélváltás után is kialakulhat benned egy kép a másikról, ami eldönti, hogy szeretnéd-e vele folytatni az ismerkedést. Az első találkozás után ez még határozottabban így van.

Hallgass az érzéseidre, és ha nem szeretnél többet az illetőtől, azt minél előbb add a tudtára, így kellemetlen szituációktól kímélheted meg magad és hazudoznod sem kell.


 

8. Légy elfogadó!


Az, hogy valakinek mégsem Te vagy az igazi és ezt meg is mondja, ne keserítsen el. Nem biztos, hogy benned van a hiba, egyszerűen csak a konkrét személlyel nem passzoltok össze.

Ne ragaszkodj egy olyan (induló) kapcsolathoz, ami nem kölcsönös érdeklődésen és vonzalmon alapul!


 

9. Magadat add!


Ha egy kapcsolatban magadat adod, abból baj nem lehet. Remélheted, hogy a társad is azt teszi. Így sok dolog kiderül és eldől már a kapcsolat elején. El tudod a másikat fogadni olyannak amilyen, és Ő is el tud fogadni téged?

Senki sem tökéletes, de ha nem színészkedsz és nem játszod meg magad, akkor a partnered már az elején el tudja dönteni, hogy tetszik-e neki amit lát vagy sem. A képmutatás nagyon félreviheti a dolgokat és ez senkinek sem jó.


 

10. Légy bátor!


Sokan azért nem mernek regisztrálni a társkereső oldalon, mert cikinek gondolják a dolgot a barátaik és az ismerőseik előtt, vagy ha már regisztráltak, nem mernek írni senkinek és várják, hogy a másik tegye meg a kezdő lépést.

Pedig egy társkereső oldalon a legtöbb ember társat, szerelmet keres, és azért választja az ismerkedésnek ezt a módját, mert lehet, hogy erre van ideje, vagy ezt tartja kényelmesnek. Tehát ez már egy jó közös pont a többiekkel, ne félj kezdeményezni.
Az sem baj, ha végül nem szerelem szövődik, hiszen sok barátság is kötődik társkereső oldalon keresztül. (Bár sokak szerint férfi és nő között ez lehetetlen, de ez már egy másik cikk témája lehetne. :) )
Tehát ne hezitálj tovább, regisztrálj, nézz körül, építs kapcsolatokat és keresd a társad nálunk!

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei