Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Félrelépni szabad? - I.

Félrelépni szabad? - I.

    Talán elsőre furcsán hangzik a kérdés, és az is felmerülhet az olvasóban, hogy mit keres ez a téma egy társkereső oldalon, ahol a legtöbb írás arról az időszakról szól, amikor a felek még csak keresik egymást, de úgy gondoljuk, hogy erről érdemes előre beszélni, hiszen mi - itt a Ladies&Gentlemen társkereső oldalon - a hosszú távú, kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatok hívei vagyunk, és az ilyen kapcsolatok megvalósulásához szeretnénk a lehető legtöbb segítséget megadni a hozzánk fordulóknak.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Egy felmérés szerint a félrelépések nagy része nem azért következik be, mert a kapcsolat hanyatlóban van és/vagy valamelyik fél nem kapja meg a partnerétől amire vágyik. Más okok is állhatnak a háttérben.

 

Az egyik ilyen ok az, hogy a majdani félrelépő egyre kevésbé tud azonosulni önmagával, vagyis azzal a valakivel, akivé az adott kapcsolatban vált. Szeretné legalább heti néhány órára visszakapni azt az énjét, amilyen a kapcsolat elején volt, vagy akár azt, amilyen fiatalabb korában volt. Vagány, zabolátlan, nagyvonalú, szexi, felelősségektől és gondoktól mentes ez az elfeledett én. Egy olyan valaki, akit hajt a felfedezés, a megismerés vágya, az első érintés, az első csók és az első szeretkezés izgalma.

Hódítani és csábítani vágyik, de nem azért, hogy egy másik embernek okozzon ezzel örömet, hanem elsősorban azért, hogy magának megszerezze az élményt. Hogy érezhesse: még mindig ott hordozza magában a lehetőséget egy másik vagy egy másfajta életre, egy másik partner oldalán, mint akivel egyébként ténylegesen él.

Valahol érthető ez a folyamat, de nem mindegy, hogy mi következik utána. Sokan ezen a ponton el is buknak, már ami a hűség próbáját illeti, mert a gondolatokat és érzéseket azután tettek követik, és hipp-hopp máris felbukkan a közelben egy szeretőnek éppen megfelelő személy, a kifelé kacsingató fél pedig máris benne van a történések közepében.

Bátrabb párok ilyenkor megpróbálkozhatnak a „nyitott kapcsolat” műfajával, vérmérséklettől és habitustól függően akár azt is felvállalva, hogy otthon megbeszélik egymással a szeretőikkel megélt kalandokat és tapasztalatokat.

Van, aki szerint egy ilyen kapcsolat(rendszer) működtetéséhez nagyon éretten kell hozzáállni, nem lehet játszmázni, féltékenynek lenni és tudni kell szeparálni a dolgokat. Van aki szerint simán belefér egy boldog életbe az ilyesmi, hiszen ha az ember szeret egy másik embert, akkor az a minimum, hogy „megengedi” neki, hogy jól érezze magát, esetleg azon az áron is, hogy bekerül a képbe egy harmadik személy, akivel jól érezheti magát.

 

Igen ám, de mi történik egy ilyen helyzetben az eredeti pár intim szférájával, a bizalommal, az összetartozás érzésével, a felek önbecsülésével? Mivel az emberek nagy része nem érzéketlen robotként él, a legtöbb esetben ezeken a pontokon olyan károkat szenvednek el, amiket a kapcsolat csak abban az esetben bír elviselni és túlélni, ha a pár erős és közös szándékkal a történtek ellenére is szeretne együtt maradni és a felek kemény munkával visszaépítik a kapcsolatuk ezen tartópilléreit.

Nagyon ritka az olyan eset, ahol hosszú évekig változatlanul fenntartható a kapcsolat, miközben az egyik (vagy mindkét) fél folyamatosan félrelép.

 

Mi lehet a megoldás akkor, a „régi” énünk megtalálására, ha a félrelépés nem az?

 

Hogyan lehet kiegyensúlyozott, harmonikus, stabil rendszerként működő kapcsolatot fenntartani úgy, hogy közben megőrizzük a kezdeti lelkesedést, működtetjük a kémiát, fenntartjuk a varázslatot, biztosítjuk magunknak és a partnerünknek a változatosságot, az egymásra csodálkozás újra és újra bekövetkező élményét?

Azonos szinten megtartani biztosan lehetetlen ezt, de törekedhetünk rá, és próbálkozásaink biztosan nem maradnak eredmény nélkül. Higgyünk benne, hogy megéri.

Hihetetlen fejlődésen és élményeken mehetünk keresztül azzal a partnerrel, aki mellett egyszer már letettük a voksunkat, amikor őt választottuk párunknak.

 

És hogy milyen konkrét lépéseket tehetünk a kapcsolatunk megmaradásáért?

 

A következő bejegyzésben felsoroljuk ezeket, érdemes lesz visszatérni hozzánk.

 

Kellemes időtöltést kívánunk az oldalunkon! Ha a párodat keresed, nálunk jó helyen jársz. Regisztrálj egy profilt, és kezdd el az ismerkedést még ma!

Szeretettel várunk.

 

Ladies&Gentlemen 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei