Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A szerelem döntés kérdése?

A szerelem döntés kérdése?

Sokszor mondják és lassan szinte az élet minden területére vonatkoztatják, hogy csak akarni kell, meg persze tenni érte és akkor menni fog. A párkapcsolat és a szerelem meglátásunk szerint nem ilyen egyszerűen működik vagy alakul, hiszen hiába teszünk bele a magunk részéről mindent, hiába adunk bele apait-anyait, a másik ember, a potenciális partner vagy vágyott társ érzelmeit és döntéseit akkor sem tudjuk irányítani.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Praktikák és taktikák nem működnek, mert aki nem akar velünk találkozni és velünk lenni, az nem bírható rá erre sehogyan sem.

 

 Ellenben ha a másiknak szándéka van az ismerkedésre és a közeledésre, akkor ez ügyben meg fogja tenni a szükséges lépéseket, vagy legalábbis jelét fogja adni, hogy nyitott a kapcsolódásra.

 

 De azért ne ringassuk magunkat tévhitekbe. Ez önmagában még mindig nem elegendő. Ki lehet mondani, hogy a szerelem szándéka is döntés kérdése. Természetesen nem arról döntünk, hogy a konkrét személybe beleszeretünk-e vagy sem, hanem arról, hogy kellő nyitottsággal vagyunk-e az iránt, hogy esetleg „megtörténjen” velünk a szerelem, hogy készen állunk-e az elköteleződésre, az esetleges áldozatokra és lemondásokra, amit az hozhat, hogy egy kapcsolatban két ember vesz részt, akiknek a meglévő érzelmek segítségével és útmutatásával alkalmazkodniuk kell (és érdemes is) egymáshoz.

 

 Fiatal korban még sokkal kötetlenebbül tudunk ismerkedni, nyitottabbak vagyunk és a hormonok is jobban pörgetik az eseményeket körülöttünk. Ilyenkor még nincs olyan mértékű felelősség, a család, a karrier, az egzisztencia és minden egyéb körülmény még formálódik, sokkal könnyebben tudunk olyan társat találni, akivel együtt alakíthatjuk ezeket a folyamatokat, közös szándék és tervek mentén.

 

 Ahogy idősebbek leszünk, úgy tapasztalatok, csalódások, elmúlt szerelmek élménye szegélyezi utunkat, amelyek nem múlnak el nyomtalanul, és sokszor eredményezik azt, hogy bizalmatlanabbak leszünk, gyanakvóbbá válunk és nehezebben engedünk közel magunkhoz valakit.

 

 Egy olyan ember (legyen akár nő vagy férfi), aki 35-40 éves korában (újra) ismerkedésre adja a fejét, akár egy válás és gyerekek születése után, mindig nagyobb kompromisszumokat kell hogy hozzon az új kapcsolat reményében és annak érdekében.

 

 Ebben az életkorban már a meglévő, és esetlegesen egymástól eltérő egzisztencia, a gyerekek megléte vagy bizonyos esetekben fájó hiánya, a kialakult világlátásban meglévő különbségek mind nehezíthetik, vagy néha sajnos lehetetlenné teszik a valódi egymásra találást.

 

 Ebben az esetben megint csak igaz, hogy a szerelem és még inkább az érzelmek mentén kialakuló komoly kapcsolat döntés kérdése. Hiszen ha az érzelmek megvannak, akkor minden akadálynak tűnő élethelyzet megoldható kell legyen és minden jövőbeli történés közösen hozott döntésekkel befolyásolható is. Ez az, amikor a másik ember és a kapcsolat érdekében részlegesen hajlandóak vagyunk lemondani a saját szabadságunkról a közös jövőt építve ezzel.

 

 Felnőtt emberként képes vagyok eldönteni, hogy tudatosan keresem a páromat és felismerve a benne levő értékeket bele tudok szeretni, de az is lehetséges, hogy szexkapcsolatot, esetleg pénzügyi kapcsolatot keresek egy másik emberrel. Ezekkel sincs baj, de mindegyik szándék és helyzet más eredményhez vezet. Akkor lehetünk igazán boldogok és életünk ezen részén részén sikeresek, ha megtaláljuk azt a másik személyt, aki velünk egy időben képes meghozni a saját döntését, ami ráadásul a miénkkel megegyezik és ezeket a kérdéseket még az ismerkedés elején őszintén kommunikálva tisztázzuk is.

 

A kezdeti lépéseket megteheted nálunk is. Regisztrálj egy profilt itt nálunk az oldalon és ismerkedj meg már ma a szerelmeddel!

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei