Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / 7 randihelyszín az első találkozáshoz

7 randihelyszín az első találkozáshoz

 Ha nem személyesen kezdjük az ismerkedést, a folyamat legkritikusabb pontja lehet az első személyes találkozó.

 Hová szervezzük, mikorra tervezzük és hasonló kérdések fogalmazódnak meg elsősorban talán a férfiak fejében, mert általában ők kezdeményezik azt az első alkalmat, amikor végre élőben is megszemlélhetik azt a valakit, akivel már napok, esetenként hetek óta beszélgettek valamilyen internetes felületen vagy telefonos chaten.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Ebben a bejegyzésben szeretnénk néhány ötletet adni, hogy mindenki ki tudja választani a saját és (leendő) párja vérmérsékletének megfelelőt, és hogy a sikeres randi után a folytatáson már együtt tudjanak gondolkodni.

 Vannak évszak specifikus helyszínek és vannak olyanok is, amiket akár egész évben választhatunk az első randevúhoz. Mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy melyik áll igazán közel hozzánk, hiszen akkor leszünk sikeresek az első találkozót tekintve, ha olyan „terepen” lehetünk ebben a kényes és érzékeny szituációban, ahol otthonosan tudunk mozogni, létezni. És ez azért lehetséges, mert jól érezzük magunkat a helyzeten. Semmi szükség az első randevún plusz stresszforrásként bevállalni valami extrémebb helyszínt csak azért, hogy jobb színben tüntessük fel magunkat a partner előtt. Adjuk inkább magunkat és minden rendben lesz.

 

1. Vízpart

 Minden évszakban jó választás lehet egy nyugodt, vízparti helyszín, legyen szó akár egy kellemes sétáról vagy akár láblógatásról.

 Bátrabbak kereshetnek olyan tavat, ahol van lehetőség csónakázni, vagy igazán romantikus program lehet együtt etetni a kacsákat vagy a hattyúkat, persze szigorúan az ajánlott eledellel.

 

2. Erdő, park

 A természetben eltölthető idő egyedül is nagyon kellemes elfoglaltság, ez tovább fokozható, ha ehhez egy társ is csatlakozik, akivel a túrázás, a kirándulás igazi élménnyé emelhető.

 

3. Korcsolyapálya

 A téli sportoknak és a hozzájuk köthető helyszíneknek eleve megvan a maga romantikája. Érdemes kipróbálni egy elsőrandis helyszínnek egy korcsolyapályát a téli időszakban, jóízű forraltborozás, nevetés, majd közös elfáradás és még ki tudja mi következhet belőle.

 

4. Állatkert, vadaspark

 Ehhez nem kell különösebb kommentár. Ha két ember megtalálja a közös hangot a természetről és az állatvilágról alkotott nézeteiben, akkor már van egy közös pont, amely közelebb vihet a közös jövőhöz is.

 

5. Strand, uszoda

 Izgalmas randihelyszín. Itt nincs helye az alakformáló fehérneműknek, a vastag alapozó rétegnek és egyéb trükköknek. Ezért is van az, hogy a bátor, önmagukat adni kész férfiak szívesen „bevállalnak” egy ilyen helyszínt is első randevúra. ;)

 

6. Koncert

 Ebben az esetben csak abban kell megegyezni, hogy rockkoncert legyen-e vagy inkább klasszikus zene. És el kell fogadni, hogy közben nem lehet beszélgetni... Arra jó lehet egy közösen eltöltött óra a koncert előtt vagy után.

 

7. Múzeum, kiállítás

 Egy kiállítóteremben beszélgetni is lehet, ráadásul kicsit össze kell bújni hozzá, hogy jól halljuk egymást. Kell ennél több egy első randihoz? És aztán ha belobbannak a szikrák, a folytatás garantált.

 

 A sor folytatható lenne még tovább. Neked is van jó ötleted, csak éppen párod nincs? Találd meg nálunk, akit keresel! Regisztrálj egy profilt, és kezdd el az ismerkedést még ma!

Szeretettel várunk!

Ladies&Gentlemen

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei