Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ismerkedés válás után

Ismerkedés válás után

A statisztikák szerint ma Magyarországon minden második házasság válással végződik, és az élettársi kapcsolatok ebben a számban még nincsenek is benne.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Jó esetben a szereplők nem szereztek életre szóló (lelki) sebeket a már lezárt kapcsolatban, és előbb-utóbb újra elkezdenek ismerkedni, hogy megtalálják az új párjukat.

 Ha már nem a húszas éveinket tapossuk, biztosak lehetünk tehát benne, hogy a társkereső oldalakon sok olyan potenciális partnerre fogunk akadni, akik már túl vannak egy váláson és nem mellesleg egy vagy több gyermekük is van már a korábbi kapcsolatukból.

 

Nehézségként, vagy közös megoldandó feladatként tekintsünk ezekre a tényekre?

 

Erről szól ez a bejegyzés.

 

 Mindenképp azon legyünk, hogy az utóbbit részesítsük előnyben, azaz tekintsünk úgy a válás utáni ismerkedésre, mint egy komoly feladatra, amihez fel kellett nőnünk, és új társunkkal közösen kell megoldjuk a kihívásait.

 

Mit tehetünk ezért?

 

  • A korábbi kapcsolatunk konzekvenciái ne csak afféle elrettentő erőként működjenek, hanem feldolgozásukkal, megértésükkel érjük el azt, hogy ne kövessük el újra ugyanazokat a hibákat az új párkapcsolatunkban, amiken egyszer már túltettük magunkat.
  • Még így is lesz éppen elég felmerülő probléma, amiket nem biztos, hogy jól tudunk majd kezelni elsőre, semmi szükség rá, hogy a korábban már megtapasztaltakat ismételgessük újra.
  • Legyünk toleránsak a (leendő) partnerrel. Elvált szülőként nem könnyű úgy szervezni az időbeosztást, hogy mindenre és mindenkire jusson elegendő idő és figyelem. Egyáltalán nem biztos, hogy a ritkábban összehozható randik az érdektelenséget mutatják a másik fél részéről. Lehet az is, hogy a szülői teendői szólnak közbe néha. Ezt a kérdést is, mint minden mást, egy őszinte, nem vádaskodó beszélgetéssel lehet kideríteni és mindenki számára megnyugtató eredménnyel lezárni.
  • Ne aggódjunk előre a kapcsolat kimenetelén! A társkeresők meghatározó többsége komoly kapcsolatot keres és megbízható társat, talán úgy is mondhatnánk, hogy az „igazit”.
  • Persze ez nem azt jelenti, hogy nem futhatunk bele kalandorokba, akik a futó ismeretségek hívei, kizárólag szexuális végkifejlettel. Kezeljük az ilyen tapasztalásokat is a helyén. Lehet, hogy az ismerkedés, a randevúzás megkezdésének első szakaszában pont erre van szükségünk. Mégpedig arra, hogy újra jól érezzük magunkat a bőrünkben, mindenféle kötöttség nélkül. Ha ez megvan, akkor jöhet az, aki majd a szívünket is meghódítja.
  • Legyünk végtelenül optimisták. Az egészséges lelkületű embereket semmi sem vonzza jobban, mint egy életigenlő, jókedélyű partner. A problémákat ismételgető és csak a negatívumokat hangsúlyozó hozzáállás olyan társat vonz, aki vagy hasonlóan gondolkodik vagy szeret a megmentő szerepében tetszelegni, és ez minden, csak nem az egészséges és kiegyensúlyozott párkapcsolat jellemzője.

Készen állsz? Regisztrálj egy profilt nálunk itt az oldalon, és kezdd el az ismerkedést már ma!

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei