Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / 5 alapvető tévhit, amit a romantikus filmek táplálnak

5 alapvető tévhit, amit a romantikus filmek táplálnak

 A karácsonyi pihenős időszakban sokkal több lehetőségünk adódik filmeket nézni és persze a tévécsatornák és mozik is mindent megtesznek azért, hogy a képernyő vagy vászon elé ültessék az embert.

 A legtöbb film ilyenkor csupa romantika és felhőtlen boldogság. Ezek az élmények másfél óra idejére kiragadhatnak minket a saját valóságunkból és hajlamosak elhitetni velünk, hogy az általuk megmutatott élethelyzetek reálisak, elérhetőek és egyben követendő példák is.

Ebben a bejegyzésben az 5 alapvető tévhitet vesszük sorra, amit a romantikus filmek táplálnak.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

1. A szerelem első látásra kialakul és örökké tart.

 És persze mindezt magától „teszi”. Hát nem... A valóság szerencsére ennél sokkal komplexebb. Érdemes belátni, hogy nincs eleve elrendelés. A kapcsolatért, a szerelemért és az idő múlásával az érzelmek megmaradásáért nagyon is tenni kell, semmi sem keletkezik és nem is marad úgy magától.

 

2. A boldogság forrása kizárólag egy boldog párkapcsolat lehet.

 Az nem úgy van, hogy addig meg élünk egyik napról a másikra tétlenül, és szomorúan várjuk, hogy ránk találjon a szerelem és a boldogság.

 Ha képesek vagyunk időt szánni saját magunk megismerésére és teljes elfogadására, akkor egyre inkább ráérezhetünk arra és meg is érthetjük, hogy a boldogság nem egy állapot, hanem egy folyamat, és nem érdemes feltételekhez, személyekhez, élethelyzetekhez kötni, mert így mindig csalódottak leszünk.

 Ellenben ha az életünkben mindenben igyekszünk a jó dolgokat meglátni és tudatosan fejlődünk, sokkal nagyobb eséllyel fogunk egy olyan társra találni, aki hasonlóan egészségesen gondolkodik és nem függőségi viszonyba szeretne kerülni, hanem boldog párkapcsolatot keres.

 

3. Van olyan, hogy IGAZI és összetéveszthetetlenül, azonnal felismerhető.

 Sokaknál megfigyelhető, hogy valójában nem a konkrét személybe, hanem a szerelem érzésébe szerelmesek, ezért bárkit vélhetnek igazinak, aki gyomorpillangókat vagy hevesebb szívdobogást okoz.

 Egy ilyen felfokozott állapotban, amit sokszor neveznek rózsaszín ködnek is, kevésbé tudunk racionálisan gondolkodni és racionális döntéseket hozni. Hajlamosak vagyunk idealizálni a másikat és olyan tulajdonságokkal is felruházzuk, amik valójában nem a sajátjai.

 A szerelem első látásra érzés nagyon intenzív és komoly adrenalin forrás, de egy szorosabb, akár baráti kapcsolatból induló szerelem sokkal tartósabb lehet, mint egy nagy lendülettel induló egymásba bolondulás.

 

4. Az IGAZI megismeréséig elkerülhetetlen és sorsszerű találkozásokon keresztül vezet az út.

 Egyáltalán nem törvényszerű, hogy sokat tapasztaljunk, mielőtt megértjük és megtanuljuk, hogy mire és kire van szükségünk. Érdemes nyitott szemmel és nyitott szívvel járni, valamint nem ideálokban gondolkodni, mert ezzel jelentősen beszűkíthetjük a lehetséges "igazik" körét.

 

5. Ha valaki szeret, az megváltozik a kedvünkért.

 A szerelem sok minden pozitív dolgot kihoz az emberből, de csak olyanokat, amik már amúgy is benne voltak. Amit ráerőltetünk a másikra kívülről, az sosem az igazi és veszekedés, meg feszültség sokkal előbb lesz belőle, mint valódi változás.

 

 Jó dolog tehát filmeket nézni, de érdemes fenntartásokkal kezelni a heppiendet. A valódi élet ott indul, ahol egy romantikus film véget ér.

 

 Szeretnéd a saját életedet élni és megélni az örömét egy olyan társsal, akivel a boldog együttélés nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincsenek gondok, hanem azt, hogy együtt tesztek a saját boldogságotokért és együtt küzditek le a nehézségeket?

 

Regisztrálj egy profilt, és találd meg nálunk ezt a társat!

 

Szeretettel várunk.

 

Ladies&Gentlemen Online Társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei