Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Van-e ideális korkülönbség egy párkapcsolatban?

Van-e ideális korkülönbség egy párkapcsolatban?

Egy Amerikában - 3000 fő bevonásával - elvégzett kutatásban azt vizsgálták, hogy van-e összefüggés a párkapcsolat tartóssága és a pár két tagja közti korkülönbség között. A kutatás eredménye az lett, hogy van.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Bármi is a válás oka, annál valószínűbb a bekövetkezése, minél nagyobb a korkülönbség a párkapcsolatban lévő felek között. Az említett kutatás szerint az egy év a legideálisabb korkülönbség, és ahogy ez a szám növekszik, lesz egyre nagyobb az esélye, hogy a pár végül nem marad együtt.

 Biztosan vannak kivételes kapcsolatok, ahol a nagyobb korkülönbség ellenére is lehetséges boldog együttélés, de az biztos, hogy a kisebb korkülönbség könnyebbé teszi azt.

 

De miért is van ez így?

 

 Ha erre a kérdésre választ találunk, talán a fennálló nagyobb korkülönbség esetén is tudjuk úgy alakítani az életünket és a dolgainkat, hogy hosszú, boldog, egymást és saját magunkat fejlesztő és emelő kapcsolatban élhessünk.

 Az is lehetséges, hogy nem a korkülönbség a fő lényeg, hanem az, hogy az abból fakadó eltérő életciklusokban élés eltérő gondolkodásmódot és ahhoz kapcsolt cselekedeteket jelent, más célokkal és más motivációkkal.

 A kisebb korkülönbséggel élő párok tagjai együtt élik meg a céljaikat és együtt néznek az azokkal kapcsolatos feladatok elé, mint például a karrierépítés, a biztos egzisztencia felépítése, a családalapítás vagy későbbiekben az idős kor.

 A jelentős korkülönbséggel rendelkező párok céljai és tervei az eltérő életciklusból adódóan lehetnek teljesen mások, ami vezethet konfliktusokhoz, és megfelelő kommunikáció hiányában szakításhoz vagy váláshoz is. Ha jelentősen különböznek a preferenciák, az életmódról való gondolkodás, a szabadidő eltöltésének igénye és mások a szexuális igények és lehetőségek is, akkor a feleknek sokkal többet kell fektetniük a kapcsolatba, alkalmazkodással, türelemmel és figyelemmel a másik iránt. Persze ezek a dolgok kisebb korkülönbség esetén is fontosak, de talán kevesebb „munkát” igényelnek.

 

 Hisszük és valljuk, hogy az igények és vágyak egyénenként nagyon változatosak lehetnek. A mi küldetésünk az, hogy aki most még magányos, a segítségünkkel megtalálja a számára megfelelő társat, legyen az akár vele egykorú vagy akár egy teljesen más korosztály.

 

Az oldalunkon regisztrálva találj társat és soha többet ne érezd magad magányosnak!

 

Várunk szeretettel!

 

Ladies&Gentlemen

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei