Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Mondd ki, ami a szívedet nyomja

Mondd ki, ami a szívedet nyomja

Vége-hossza nincs azoknak a cikkeknek az interneten, amik az őszinte, egyenes kommunikáció szükségességéről írnak és annak alkalmazására biztatnak. Mi magunk is írtunk már a témáról, de úgy gondoljuk, hogy nem lehet elégszer hangsúlyozni ennek fontosságát.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 A társunkkal, a leendő partnerünkkel való őszinte kommunikációt érdemes saját magunkban letisztázott gondolataink, érzéseink és vágyaink alapján és azok mentén folytatni. Aki nem tudja, hogy mit szeretne, mi a célja és milyen elképzelései vannak magáról a kapcsolatról, nem lesz könnyű helyzetben, amikor ezekről őszintén kellene beszélnie sem.

 Érdemes tehát azzal kezdeni, hogy önismeretünket és tudatosságunkat folyamatosan fejlesztjük akkor is, ha éppen egyedül élünk, és csak vágyakozunk egy kiegyensúlyozott társas kapcsolatra.

 

 Az őszinteség pedig nem azt jelenti, hogy rázúdítjuk a társunkra minden bajunkat és az évtizedek alatt összegyűlt fájdalmunkat és nem is azt jelenti, hogy vélt vagy valós sérelmeinktől vezérelve piszkálódunk és szurkálódunk. Az őszinteség azt jelenti, hogy érthetően és mindenféle trükkös kanyarok, játszmák és köntörfalazás nélkül beszélünk az érzéseinkről, a gondolatainkról, a vágyainkról és mindenről, ami bennünk van.

 A társunk csak így fog tudni igazán kapcsolódni hozzánk, ha képmutatás és színjáték nélkül csak magunkat adjuk. Hosszú távon pedig az egyetlen járható út ez, hiszen senkinek sem jó, ha egy – a valósággal köszönőviszonyban sem lévő – szerepbe szeretünk bele, nem pedig egy valóságos személybe.

 

 Az őszinteséget már a társkereső oldalra készített profilodnál elkezdheted, regisztrálj egyet az oldalunkon és ismerkedj meg a leendő társaddal akár már ma.

 

Szeretettel várunk.

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei