Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Az internetes társkeresésről

Az internetes társkeresésről

Az online társkeresés sikere azért töretlen évek óta, mert a korábbi lehetőségekhez képest olyan eszközöket és módszereket adott a társra vágyó emberek kezébe, amelyek a legfélénkebb és gátlásosabb próbálkozóknak is adnak esélyt.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 A személyes találkozás előtt virtuális beszélgetéseket folytathatnak a partnerek, képeket, bemutatkozó leírást oszthatnak meg magukról a társkereső oldal erre alkalmas felületén és mgnézhetik mások oldalát, profilját úgy, hogy az illető csak akkor szerez az érdeklődésről tudomást, amikor az érdeklődő fél valamilyen kommunikációt kezdeményez vele.

 A virtuális térben előfordul, hogy valaki nem vállalja fel saját magát, a körülményeit, az adottságait és egy (ál)profil mögé bújva kezdeményez beszélgetést, esetleg komolyabb kapcsolatot.

 

Mik azok a jelek, amikből következtethetünk arra, hogy a másik nem őszinte vagy valami rejtegetnivalója van?

 

Mik azok a szabályok, amiket érdemes betartanunk, hogy ne kerüljünk kellemetlen szituációkba?

 

Ezekről osztunk meg veletek pár gondolatot ebben a bejegyzésben.

 Korábban írtunk már arról, hogy miért és mennyire fontos, hogy még az elején meghatározzuk, hogy milyen kapcsolatot, milyen partnert keresünk és képzelünk el magunk mellé.

 Ez a momentum mindenképp kihagyhatatlan, hiszen így könnyebben tudunk búcsút mondani egy kezdődő románcnak, ha arról egyértelműen látszik, hogy nem az elképzeléseinknek megfelelően alakul vagy már az elején érezzük, hogy nem érzünk semmit.

 Külön kiemelnénk azokat az eseteket, amikor minden annyira tökéletesnek látszik, hogy azzal válik gyanússá. Ne feledjük, egy jó párkapcsolat egyik legfontosabb alapja az őszinteség és a segítségével kialakuló kölcsönös bizalom. Ha bármelyik félnek rejtegetnivalója van vagy valamiért úgy érzi, hogy a (korábbi) élete a partnere előtt kozmetikázásra szorul, az nem jó út és nem a kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat felé vezet.

 Az első levélváltások után elég gyorsan kiderül, hogy a két fél szimpatizál-e egymással a kommunikáció alapján is vagy csak a profilképük hozta őket össze. Ezért nem is érdemes túl sokáig elhúzni a dolgokat. Ha valaki a legfurább kifogásokat hozza fel, hogy miért nem tud találkozni vagy az utolsó pillanatban lemondja a randevút, esetleg úgy eltűnik, hogy többet nem is látjuk még a virtuális térben sem, akkor gyanakodhatunk, hogy valami nem stimmel vele és nyugodtan meg is könnyebbülhetünk, hogy nem rabolta tovább az időnket.

 

 Az első személyes találkozó általában eldönti a továbbiakat, hiszen ha a két fél nem szimpatizál egymással, akkor teljesen felesleges újabb és újabb alkalmakat erőltetni, érdemesebb más irányba fordítani a figyelmünket.

 Természetesen a sikeresnek látszó első találkozó után is adódhat olyan helyzet, amikor bekapcsol a vészcsengő és ráébredünk, hogy az egy alkalom után szerelmet valló másik felet jobb egy kicsit több fenntartással szemlélnünk. Az érzelmi függés megjátszása, a romantikus, csábító szavak főleg a hölgyek számára elgondolkodtató dolgok kell, hogy legyenek, mert többször rejtenek érzelmileg nem felnőtt, mint valódi érzelmekkel rendelkező férfit.

 

 Ha ezekre a dolgokra odafigyelünk és igyekszünk tényszerűen gondolkodni a kezdődő párkapcsolatról, akkor soha nem volt még ekkora esélyünk az internetes társkeresés segítségével megtalálni az igazit.

Ebben igyekszünk segíteni mi is, itt a Ladies&Gentlemen online társkereső oldalon.

Regisztrálj egy profilt és kezdeményezz beszélgetést egy neked szimpatikus párkeresővel!

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei