Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Tanuljunk meg hiányozni!

Tanuljunk meg hiányozni!

Nagyon keskeny a határvonal az éppen elég és a már túl sok között. Különösen igaz ez a párkapcsolatokra. Ráadásul manapság leegyszerűsödtek a dolgok, bármit és bárkit elérhetünk az interneten keresztül pár kattintással. Ahogy tárgyakat könnyen rendelhetünk webshopokból, úgy könnyen ismerkedhetünk is, online társkereső oldalak és applikációk segítségével.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Innentől kezdve már csak egy lépés az, hogy elérkezzünk abba az állapotba, amikor nem értékeljük túl nagyra a megszerzett tárgyakat vagy megismert embereket. Hogyan lehet elérni azt, hogy egy kapcsolatban mégis érdekesek és izgalmasak maradjunk a partnerünk számára hosszabb távon is?

 

Tanuljunk meg hiányozni!

 

De mit is jelent ez a gyakorlatban?

 

 A kapcsolat elején természetes, hogy az ember sülve-főve együtt szeretne lenni a partnerével. Akik szeretik egymást, minden szabadidejüket együtt töltik és minden élményüket együtt szeretnék megélni.

 Itt jön a képbe a bejegyzés elején már emlegetett 'éppen elég' és 'már túl sok' állapot. Hiszen aki állandóan ott van mellettünk és „rendelkezésre áll”, az könnyen válhat megszokottá és eljöhet az az idő, amikor legszívesebben menekülnénk előle, csak azért, hogy lehessen végre egy kis időnk magunkra is.

 

 Fontos tehát ráérezni arra a harmóniára, ami két ember tartós és boldog párkapcsolatának záloga, és nem jelent mást, mint az együtt és külön töltött idők rendszerét. Ebben a rendszerben a felek tudnak élni a másik nélkül, de nem akarnak. A külön töltött időben magukra figyelnek, de közben erősen érzik a másik hiányát és vágyakoznak is rá, hogy újból lássák, érezzék az illatát, elmondjanak neki valamit, amit csak ő ért meg vagy csak megöleljék végre jó alaposan.

 

 A szenvedély, a tűz, a két ember között meglévő vonzalom akkor tartható fenn hosszabb ideig, ha a felek képesek néha eltávolodni egymástól úgy, hogy aztán újra fel tud lángolni bennük a másik iránti vágy, ami arra készteti őket, hogy keressék egymás társaságát.

 A módszer azért is jó, mert így elég hamar fény derül arra, ha nincs vágy és nincs hiányérzet a partner felé. Egy ilyen kapcsolatot pedig nem érdemes fenntartani, inkább keresni kell egy olyat, akivel a harmónia tökéletesen működik.

 Ebben tud segíteni Neked a Ladies&Gentlemen online társkereső oldal. Ha nálunk regisztrálsz, a társkeresésben Kupidó is a rendelkezésedre áll, akinek tevékenységéről többet ide kattintva tudhatsz meg.

Találd meg a párod és élj boldog életet!

Szeretettel várunk.

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei