Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Összehozlak valakivel...

Összehozlak valakivel...

Miért nem garantált az eredmény az „összehozlak valakivel” próbálkozások esetén és mit tehetünk, hogy mégis sikeresen vegyük az efféle akadályokat?

Amíg gyerekek voltunk, sosem értettük a felnőtteket, hogy miért gondolják úgy, hogy két hasonló korú gyereket bármikor és bármelyik életszakaszukban összeterelve biztosan életre szóló barátság fog szövődni vagy legalábbis nagy eséllyel lesz egy jól működő társas kapcsolat köztük.

Ami nem működik a gyerekek esetében, az még úgy sem fog tudni működni a felnőtteknél, hiába minden jó szándék és segíteni akarás.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Pedig általában minden társra vágyó embernek van minimum egy olyan ismerőse, aki mindent megtenne azért, hogy a szingli barátait összehozza egy erre alkalmas(nak vélt) másikkal.

 

 Az eredmény azért nem borítékolható, mert sok szempontnak kell stimmelnie ahhoz, hogy két ember tényleg egymásra találjon. Ráadásul ezek a szempontok egyáltalán nem biztos, hogy olyan egyértelműen kirajzolódnak, mint azt remélnénk vagy gondolnánk. Az ismerkedést jó ha megelőzi egy tudatos ráhangolódás az eseményekre.

 Már az elején érdemes a társkeresőnek tudnia, hogy ő konkrétan mit és kit keres, ehhez figyelembe véve a saját igényeit és tulajdonságait, valamint a lehetőségeket is.

 

 Az önismeretben elmélyülés azért is jó, mert sok olyan dolgot tudhat meg az ember saját magáról, amiket a korábbiakban nem, de az új tudással felvértezve már könnyebb ráhangolódni egy másik emberre és könnyebb felismerni is a hasonlóságokat.

 

 A közös hobbi, a közös érdeklődési körök, a szabadidő eltöltésének favorizált módozatai mind olyan témakörök, amik közelebb hozhatnak egymáshoz a potenciális partner-jelölttel és könnyebben fogunk beszélgetés témát, valamint randihelyszínt is találni, ha az alapvető elképzelések közel állnak egymáshoz.

 

 Oké, de mi van akkor, ha az önismerettel jól állunk, a szabadidőnket is ki tudjuk tölteni különösebb erőlködés nélkül és a „nagy Ő” mégsem akar betoppanni az életünkbe?

 

 Ilyenkor hagyhatjuk a lelkes ismerősöket, hogy segítsenek ismerkedni, de az alábbi szabályok figyelembe vételével és betartásával érdemes törődni.

 

1. Önmagunkat adjuk és nem vélt vagy valós igényeknek próbálunk megfelelni.

 

2. Végig ragaszkodunk az elképzeléseinkhez. Azt, hogy mit és kit is szeretnénk, magunknál senki nem tudhatja jobban. Még a legjobb szándékú barát sem.

 

3. Nem megyünk bele csak azért egy kapcsolatba, mert bármi jobb, csak ne kelljen egyedül lenni.

 

4. Az ismerkedésnek megvan a megfelelő helye és ideje. Nem mehet más tevékenységek rovására.

 

5. A Ladies&Gentlemen online társkereső oldalon elhelyezett ajánlórendszer segítségével nagy biztonsággal találhatunk olyan lehetséges partnereket, akikkel vannak közös hobbijaink, érdeklődési körünk és beszélgetési témáink. Ezeket a csatornákat bátran használjuk ismerkedésre.

 

6. Baráti társaságban könnyebben, oldottabban megy az ismerkedés, nem muszáj tehát egyből két személyes randevúban gondolkodni.

 

7. Az ismerkedést kezdeményezheti a hölgy fél is, de a későbbiekben érdemes visszatalálni a férfi hódít, a nő csábít felálláshoz, nem véletlenül van ez így már régóta.

 

8. A csalódás akkor következik be, ha olyan dolgot látunk bele a még alakuló kapcsolatba, ami nincs is. Próbáljunk objektív módon tekinteni mindenre még akkor is, ha alapvetően érzelmi kérdésekről van szó.

 

9. Boldognak lenni nem egy állandó helyzet. Folyamatos cselekvésre vagyunk kényszerítve, különben a kapcsolat, és mi magunk is gondozatlanná válunk és veszítünk.

 

10. Nagy különbség van az „összejöttem valakivel” és a „megtaláltam a páromat” kijelentés között.

 

Reméljük, hogy minél több embert fogunk tudni hozzásegíteni a második esethez.

 

Tartozz Te is közénk, regisztrálj egy profilt és találd meg a párodat a segítségünkkel!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei