Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A szépség és a szörnyeteg

A szépség és a szörnyeteg

Biztosan sokan ismeritek a történetet a szép, de különc lányról, aki kikosarazza a „falu bikáját” és az erdőben eltévedve a Szörnyeteg kastélyában találja magát, ahol egy elvarázsolt herceg él, aki a történet végén a lány szeretete segítségével visszaváltozik emberré és ők ketten boldogan élnek, 'míg meg nem halnak.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Igen, eddig a mese, de ha a történet mögé nézve a valós mondanivalót kutatjuk, akkor nekünk, felnőtteknek is komoly tanulságokat hordoz az eredetileg gyerekek számára íródott kaland.

 

 Ez a mese arra int minket, hogy ne akarjunk minden áron megszabadulni attól, aki nem herceg és nem is királyfi. Szeressük végtelen odaadással és szenvedéllyel a másokban félelmet és ellenérzést keltő „szörnyeteget”, aki feltétel nélküli szeretetünk hatására fog herceggé vagy hercegkisasszonnyá változni, beteljesítve a vágyunkat, hogy igazi társra találjunk.

 

 Mindannyian számtalan képet hordozunk magunkban arról, hogy milyennek kellene lennie az ideális társnak. Legyen szép, erős, okos, megértő, szeretetteljes, jól szituált, képzett. Sok elemből álló kívánságlistánk lehet, attól függően, hogy milyen környezetben nőttünk fel, illetve milyen tapasztalatokat szereztünk a korábbi kapcsolataink által.

 

 Ráadásul igaz az is, hogy aki az egyik (valószínűleg szerelmes) ember szemében királyfi vagy királylány, a másiknak attól még lehet szörnyeteg. Mindig a saját, szubjektív elvárás-rendszerünkhöz mérjük a másik embert, és ha egyik vagy másik ponton nem felel meg az előzetesen felállított listának, akkor nagyon gyorsan hajlamosak vagyunk kijelenteni bárkiről, hogy szörnyeteg.

 

 Egy nagyon fontos dologra szeretne rávezetni minket a mese története is, mégpedig arra, hogy a valódi szeretet soha nem a kívánságlistáink alapján alakul ki. A feltétlen szeretet létezése és működése az, ami végül a szörnyetegnek látszó férfiból vagy nőből herceget vagy hercegnőt alakít a számunkra, ha elég türelmesek vagyunk és hagyjuk ezt a folyamatot végbemenni.

 

Legyünk tehát bátrak az ismerkedéshez és ne zárjunk ki az esélyesek köréből mindenkit, akit elsőre „szörnyetegnek” láttunk.

 

Akár itt a Ladies&Gentlemen online társkereső oldalon regisztrálva, kívánjuk, hogy mindenki találja meg a neki való herceget vagy hercegnőt mielőbb.

 

Szeretettel várjuk a társkeresőket!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei