Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Megszerezni könnyebb, mint megtartani? 6 fontos tennivaló a párkapcsolat megmaradásáért

Megszerezni könnyebb, mint megtartani? 6 fontos tennivaló a párkapcsolat megmaradásáért

Talán már közhelyes a kijelentés, hogy a párkapcsolatok nagy része a megszokáson és az elkényelmesedésen tud legkönnyebben megbukni. Abban a fázisban, amikor a felek már nem tesznek meg mindent a másikért, de magukért sem.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 A mai bejegyzésben felsorolunk pár banálisnak tűnő, de lényeges dolgot, amin sok múlhat és jó ezeket szem előtt tartani, ha tartós, boldog párkapcsolatot szeretnél magadnak.

 

1. Beszélgetés és kommunikáció

 

 A jó kapcsolat alapja az őszinte beszélgetés és kommunikáció. Idővel a témák és az intenzitás is változhat, hiszen fokozatosan megismeritek egymást, de ne teljen el nap tartalmas, egymásra odafigyelős beszélgetés nélkül. A beszélgetés segít megérteni a másikat és önmagunk kifejezésében is egyre nagyobb tapasztalatot szerezhetünk, ha „jól” beszélgetünk.

 

2. Énidő

 

 Amikor az ember párkapcsolatban él, hajlamos megfeledkezni arról, hogy mennyire fontos az az idő (és tér), amit egyedül tölthetünk el (és ki). Egy kis elvonulás, saját hobbi vagy egy utazás nem gyengíti, hanem erősíti a kapcsolatot. Az egymás nélkül megélt élmények jó alapjai lehetnek az egyes pontban említett beszélgetésnek.

 

3. Szex

 

 A szexuális élet milyensége, mennyisége, minősége mind kihat a párkapcsolatra, akkor is ha azzal műveljük, aki a párunk és akkor is, ha nem vele...

 Érdemes érzelmekkel fűszerezett, igazi vágyon alapuló szexet folytatni egy olyan partnerrel, akivel ahogy sok minden másban, úgy ebben a témában is megértjük egymást. Ahogy múlik az egymás mellett eltöltött idő, úgy kell ebben is egyre nagyobb figyelemmel lenni a másik iránt és nem hagyni kihunyni azt a parazsat, ami a bennünk lobogó tüzet táplálja.

 

4. Programok

 

 Nem szabad belefásulni a hétköznapokba. Keressétek a lehetőségeket, hogy az este lerogyunk fáradtan a tévé elé programnak milyen alternatívái lehetnek. Séta, színház, koncert. A lényeg a minőségi együtt töltött idő, főleg ha a páros bármelyik, esetleg mindkét tagjának ez a szeretetnyelve.

 

5. Figyelem

 

 Kísérd figyelemmel a társadat. Hallgasd meg a gondolatait, a terveit. Vedd észre az álmait és segítsd benne, hogy sikerüljön neki megvalósítania ezeket. Biztasd, bátorítsd és dicsérd is meg, mert a jó szót mindenki áhítozza és ahol nem kap ezekből eleget, nem fogja jól érezni magát.

 

6. Tisztelet

 

 Tiszteljük a másikat, de tiszteljük magunkat is annyira, hogy nem maradunk benne olyan kapcsolatban, ami bántalmazó vagy elnyomó, vagy egyszerűen nem emel, hanem lenyom és nem hagy önmagunk lenni és maradni.

 

 Ha szeretnéd ezeket gyakorolni, de még nincs kivel, mindenképp azt javasoljuk, hogy regisztrálj egy profilt az oldalunkon és kezdd el az ismerkedést még ma, hogy minél előbb rád találjon az igazi vagy Te őrá.

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei