Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Csak szex és más semmi?

Csak szex és más semmi?

Előfordul, hogy két ember élvezi egymás társaságát az ágyban, és van olyan is, hogy csak ott. Nem szerveznek közös programokat, nem mutatják be a másikat sem a családtagjaiknak, sem a barátaiknak.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy kapcsolat kilép a szexualitás kizárólagosságából és „igazi” párkapcsolattá válik. Sajnos sokszor az egyik, vagy olykor mindkét fél a hivatalos, felvállalt kapcsolata mellett tart szeretőt a vágyai megélésére.

Hogyan ismerhetjük fel egyértelműen a kizárólag szexen alapuló kapcsolatot és mit tehetünk, ha ennél mégiscsak többet szeretnénk?

 

1. Csak a test kap dicséretet vagy a fizikai teljesítmény.

 

 A szexen alapuló kapcsolatban nincs jelen a szellemi sík, így az erre vonatkozó elismerések, bókok is elmaradnak. Azoknak csakis a testi vonatkozásai vannak. Mindenkinek jólesik, ha a másik kívánatosnak és szexinek tartja, de ha ennél nem is jutnak tovább, akkor az egy szexkapcsolat marad, amíg az egyik fél ezt meg nem unja és kilép belőle.

 

2. A partner nem hajlandó találkozni sem a barátokkal, sem a családtagokkal.

 

 Ha az ágyon kívüli énünk ennyire nem érdekli a másikat, hogy sem a barátainkat, sem a szüleinket vagy más családtagjainkat nem akarja megismerni, akkor nem sok esélyünk van arra, hogy többé tegyük a kapcsolatot, mint ami. Egy szexkapcsolatnak az egyik fő sajátossága az, hogy nem a teljes embert vágyja az ember, csakis a testét és az élvezeteket, amiket vele együtt megélhet.

 

3. Nem lehet igazán elmélyülten beszélgetni a partnerrel.

 

 A találkozás mozgatórugója elsősorban a szex, nem pedig az, hogy a felek megosszák egymással az élményeiket, a gondolataikat vagy akár csak úgy filozofálgassanak az életről.

 Egy beszélgetésnek olyan komoly mélységei lehetnek, hogy azt nem szeretné átélni az, aki csak a szexualitást keresi.

 

4. Olyan érzésed van, mintha állandóan egy szerepjátékban volnál benne.

 

 A szerepjátékban már a párbeszéd és a kommunikáció is azért zajlik, hogy előkészítse a „terepet” a szexuális aktusnak. Tulajdonképpen minden üzenetváltás már az előjáték is egyben. Ez nagyon izgató hatású lehet, de ha egy ilyenben vagy az egyik szereplő, nagy valószínűséggel a kapcsolatod a másik féllel egy szexkapcsolat csupán.

 

5. Egyoldalú történések

 

 Csak Te tudod, hogy a másik mikor ünnepli a születésnapját, ő pedig fel sem köszönt a tiéden, mindig figyelmes vagy vele és a kedvében akarsz járni, ő meg csak elfogadja ezt, de semmi hasonló nem jut eszébe?

 Ezek mind arra mutató jelek, hogy egy olyan kapcsolatformába sikerült belekerülnöd, ahol az egyik fél a testi örömök miatt van jelen, míg a másik fél a párkapcsolattá válás reményében. Ha túl sokat adsz a másiknak, minden értelemben, de ez viszonzásra nem talál, akkor ott sajnos esélyes, hogy vakvágányon jársz, legalábbis kapcsolati szinten.

 

És hogy mit is lehet tenni ilyenkor?

 

 Kilépni a kapcsolatból, nem összeomlani, hanem szépen továbbmenni és keresni egy olyan partnert, akivel megélhetjük a kölcsönös tisztelet és megbecsülés minden formáját, úgy, hogy a jó szex lehetőségét sem kell elvetni.

 

Ebben tudunk segíteni mi, itt a Ladies&Gentlemen online társkereső oldalon.

Regisztrálj egy profilt nálunk az oldalon és kezd el az ismerkedést a neked tetsző tagokkal akár már ma.

 

Szeretettel várunk!

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei