Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hogyan kerüljük el a kapcsolatfüggőséget?

Hogyan kerüljük el a kapcsolatfüggőséget?

Az ember társas lény, szoktuk hallani oly' sokszor. Igen, ez biztosan így van, de nem szabad elkövetnünk azt a hibát, hogy kapcsolatfüggővé válunk. Ha az önbecsülésünk egészséges mértékű, nagyobb eséllyel tudjuk elkerülni azt az állapotot, hogy minden áron társat akarjunk magunk mellé.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Rengeteg oka lehet annak, hogy társra, kapcsolatra vágyunk, egy olyan emberre, akivel akár össze is kötnénk az életünket, házasságra lépve vagy közös otthont építve.

 

 Leginkább azért szeretnénk társat, mert az embernek alapvető igénye a kapcsolódás, a társas létezés. Egyedül nehéz az élet, minden nehezebb és kevésbé egyszerűen megoldható, mint abban az esetben, ha valakivel közösen csináljuk, megosztva az örömöket, az élményeket, a bánatokat, a nehézségeket és a megoldandó feladatokat is.

 

 Az egyedüllét ettől még lehet igen értékes is. Nem ér kevesebbet az egyedül élő ember, csak sokkal nehezebb megélnie az örömöket és a nehéz pillanatokat is úgy, hogy nem tudja ezeket senkivel sem megosztani.

 

 Az egyedüllét egyik értelme az önfejlesztés, lehetőség egy olyan állapotba jutni, amikor már kellő önismeret birtokában tényleg a hozzánk illő párt fogjuk megtalálni és nem kell felesleges köröket futnunk egy olyan partner oldalán, aki nem becsül és tisztel minket kellőképpen.

 

Ne törekedj minden áron kapcsolatra, ha

 

- félsz az egyedülléttől vagy attól, hogy a környezet esetleg megszól, amiért egyedül maradtál. Igazából senkinek semmi köze hozzá, hogy egyedül vagy társsal éljük-e az életünket. Az egyedülléttől pedig nem kell félni, fel kell használni az időt, ami adódik hasznos dolgokra, önfejlesztésre, minél többet törődve saját magunkkal.

 

- úgy kiáltasz fel, hogy „ó, végre én is kellek valakinek”. Így és ezért nem szabad kapcsolatba kezdeni, mert az hamar kudarcba fulladhat, hiszen nagyon valószínű, hogy az alacsony önértékelésünk vitt minket egy olyan partner mellé, aki aztán tényleg nem fog megbecsülni és értékelni.

 

- nem találod önmagad. Egy társ mellett sem lesz könnyebb lesz az 'én' meghatározása, mert a helyzetünk könnyen viszonylagossá válhat és mindig a másik által lesz meghatározva. Az embernek lehet jó tükör egy másik ember, aki a társa, de attól még tudnia kell önmagában is megtalálni a saját élete értelmét.

 

- babát vársz, de az apukáról kiderül, hogy életed legnagyobb tévedése lehet, mert egy akkora seggfej. A gondolat, hogy egy kicsinek családban kellene felnőnie, szép dolog, de ha a baba egy véletlen találkozás ajándéka, és a szülőknek fogalmuk sincs mit is kezdhetnének egymással, mert semmi közös nincs bennük, akkor a baba nem fogja összekovácsolni a kapcsolatot és nem is szabad erre számítva benne maradni.

 

- csak a szeretetéhségedet akarod csillapítani. Az az ember, akivel pár ital után kellemesen elcsevegsz és néha nagyokat kacagtok is egymás poénjain, még nem biztos, hogy a nagy ő. Több időnek kell eltelnie egymás mellett és érdemes akár afféle próbatételek elé állítani a másikat, hogy megbizonyosodjunk róla, nem csak beleképzeltük a kezdődő kapcsolatba azt a többet, amitől akár tényleg az igazivá válhatunk egymásnak.

 

- ha úgy érzed, hogy csak komoly kompromisszumokkal és egyfajta megfelelés program „futtatásával” tudod fenntartani a kapcsolatot. Az önmagad ellenében hozott döntések alapja nem lehet a folytonos lemondás.


 

 Ne mondj le arról sem, hogy tartalmas és boldog párkapcsolatot építs egy hozzád való személlyel, akit lehet, hogy éppen itt, a Ladies&Gentlemen online társkereső oldalon fogsz megtalálni. Regisztrálj egy profilt, és kezdd el az ismerkedést még ma.


 

Szeretettel várunk!


 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei