Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Miről beszélgess az első randin?

Miről beszélgess az első randin?

Abban talán mindannyian egyetérthetünk, hogy az első randin már megszólalni sem könnyű, nemhogy fesztelenül beszélgetni bármilyen témáról. Tény, hogy amikor valakivel először találkozunk kettesben, akkor nem igazán tudjuk, hogy miről lehet vagy miről nem lehet vele beszélgetni.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ha már felkészülten érkezel a randira, és vannak jól átgondolt témáid, amikkel kezdeményezni tudod a beszélgetést, sokkal kevésbé leszel ideges vagy zavart.

 

Jöjjön most néhány javaslat arra vonatkozóan, hogy hogyan és milyen témákkal tudsz oldott hangulatot teremteni magad és partnered számára az első randevú alkalmával.

 

1. A legelső dolog, amit jó, ha szem előtt tartasz az, hogy ne ítélkezz, főleg ne legyen az ítélkezés elhamarkodott.

 

2. Figyelj oda a partneredre és ha igazán jelen vagy a beszélgetésben, könnyebben fog menni az egymásra hangolódás is.

 

3. Ossz meg magadról őszinte információkat és beszélj bátran a gondolataidról is. Az exek és a szerelmi csalódások túlzott kivesézése viszont tabu. Ezzel teljesen elrontanád a legjobban induló első randit is.

 

4. Hallgasd is meg a másikat. Irányított kérdésekkel terelgetheted a témákat, de mindig vedd észre, amikor valamiről nem szeretne beszélni a partnered és ezt tartsd tiszteletben.

 

5. Több téma adódhat egyből, ha kicsit beszélgettek arról, melyikőtök hogyan készült a randira, hogyan döntötte el, hogy mit vesz fel és végül miért pont azt a ruhadarabot választotta, amelyikben elindult otthonról. Ha jól sikerült a választás, a bókok sem fognak elmaradni.

 

6. Érdemes előhozakodni a hobbik és kedvelt szabadidős tevékenységek témakörével is, amit azért is jó, mert egyből kiderül, hogy egyforma vagy legalább hasonló az érdeklődési körötök. Ha nagyok a különbségek, akkor lehet, hogy nem is érdemes második randiban gondolkodni.

 

7. Első randira bevállalós téma lehet a gyerekkor kérdése. Csak akkor hozakodj elő vele, ha jól viseled a kínos helyzeteket és van kellő humorérzéked is, ami segít feloldani ezeket.

 

8. Ha van valamilyen háziállatod, a róla való beszélgetés és történetmesélés jó kiindulási alap lehet egy közös téma megtalálásához.

 

9. Az egyik legjobb téma egy alapos beszélgetéshez az ételek és az étkezés. Beszélhettek a kedvenc vagy éppen a legjobban utált ételről, akár arról, hogy mire vagytok esetlegesen érzékenyek, esetleg milyen vicces vagy kínos szituációk adódtak ebből, milyen ételeket és távoli országok szokásos ételeit próbáltad már ki és melyeket szeretnéd még majd ezentúl, de szóba kerülhetnek a saját receptek, az otthoni főzőtudomány vagy éppen a teljes dilettantizmus ebben a témában.

 

10. Az utazás mindig jó beszélgetés téma. Fel lehet sorolni, hogy ki hol járt már eddig, illetve hogy hová szeretne még eljutni majd a jövőben.

 

11. Milyen zenét hallgatsz, milyen filmeket szeretsz, milyen könyveket olvasol a szabadidődben? Ezek a témák is közelebb hozhatnak egymáshoz két embert, és az is nagyon hamar kiderülhet, ha nincsenek egy hullámhosszon.

 

12. Egy valamit viszont nem javasolnánk. Ne kezdeményezz beszélgetést az időjárásról. Kizárólag akkor van értelme előhozni ilyen témát, ha mondjuk éppen ömlik az eső, miközben Te romantikus sétát terveztél a szabadban és ezzel az égiek keresztülhúzták a számításaidat.

 

Ne hagyd magad eltántorítani se az első randi után, se most, amikor még valószínűleg előtte vagy.

Regisztrálj egy profilt itt nálunk, a Ladies&Gentlemen online társkereső oldalon és találj rá arra a partnerre, akivel a beszélgetés sosem lesz unalmas.

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei