Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ha egy férfi igazán szeret...

Ha egy férfi igazán szeret...

Egy férfi teljesen másképp cselekszik, ha tényleg odáig van a nőért, akit szeret. Mik azok a csalhatatlan jelek, amik megmutatják az érzéseit?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

1. Extra erőfeszítéseket tesz

 

A legtöbbször úgy tűnik, hogy a férfiak szeretik a lehető legkevesebb, legkisebb energiabefektetéssel járó erőfeszítést tenni, hacsak nem egy olyan dologról van szó, amely igazán foglalkoztatja őket.

Ha egy nő valóban tetszik nekik, akkor magukhoz képest még akár nagy változásokra is képesek.

A lakásukban rend és tisztaság lesz, már nem mindegy, melyik ingüket veszik fel, és amikor kettesben vannak szívük hölgyével, akkor például nemcsak úgy beszélgetnek céltalanul, hanem komolyan követik a témákat és akár utána is olvasnak dolgoknak, hogy legyen is miről beszélgetniük.

 

2. Odafigyel a részletekre

 

A szerelmes férfi képes minden apróságra emlékezni. Arról, hogy pontosan mikor és hol találkoztak a hölggyel, hogy hol volt elválasztva a haja, hogy milyen dalt hallgattak vagy énekeltek, olyan apró részletekre, hogy hideg volt a keze, amikor hozzáért, hogy amerre sétáltak volt egy ugatós kutya, akit egyébként Samunak hívnak, és szép, meleg barna szeme van.

Ezeket a dolgokat csakis egy olyan férfi fogja megjegyezni, akinek tudatosan vagy sem, de elcsavarta egy nő a fejét.

 

3. Az első helyre sorolja a nőt és a kapcsolatot

 

Hirtelen át tudja variálni a munkáját, az edzését, a barátait, mert folyton csak a szerelmével szeretne lenni. Mindent megtesz azért, hogy a találkozókon ott legyen, ne késsen el, és nem csak úgy megérkezik, hanem lélekben már sokkal előbb készül a randevúkra.

 

4. Telefonál, hogy randevút kérjen

 

Manapság sokkal egyszerűbb mindent leírni, megírni, megüzenni, mint szóban beszélni róla. Leírva akár előre meg lehet fogalmazni a mondanivalónkat, és abban valószínűleg nem lesz hiba.

Egy telefon esetében ez a lehetőség már más, hiszen a férfi vállalja annak a kockázatát, hogy belezavarodik a mondandójába, és a hangján keresztül érezzük az érzelmeit is. Azonban aki szerelmes, az kockáztat. Felvállalja még a telefonhívást is, ami tényleg elég meggyőző dolog lehet a szándékait illetően.

 

5. Előre gondolkodik és tervei vannak a közös programokról, később a közös jövőről is

 

Már alig várja a következő találkozót, ezért lelkesen nézegeti a naptárját, hogy mikor tud elszabadulni a munkahelyéről. Közös programokat, kirándulást, nyaralást szervez. Gondolkozik és beszél is a közös jövőről.

 

Az érzéseket és történéseket, amikről írunk bárki elérheti, ha mer kockáztatni és mer belevágni egy új ismerkedésbe, egy új kapcsolatba. Ehhez tudunk segítséget és jó alapot nyújtani itt a Ladies&Gentlemen online társkereső oldalon.

Regisztrálj egy profilt itt nálunk és kezdd el az ismerkedést már ma!

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei