Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Miért kell fizetni az előfizetésekért a Ladies & Gentlemen online társkereső rendszerében?

Miért kell fizetni az előfizetésekért a Ladies & Gentlemen online társkereső rendszerében?

Bizonyára sok párkeresőnk fejében megfordult, miért is kell fizetni az előfizetésekért, miért nincs ingyen, mivel van néhány társkereső, ahol fizetni sem kell.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!


Ahogyan ti is gondolhatjátok, egy pártaláló rendszer kifejlesztése nem egy egyszerű feladat, továbbá a fenntartása sem az. Az én munkám is, ahogyan más kolléga munkája is, költségeket jelent az üzemeltető számára.


Csapatunk nagyon szívesen segít nektek megtalálni a párotokat, de természetesen ezeket a költségeket és a befektetett energiát valamiből fedezni kell. Véleményünk szerint egy ingyenes társkereső nem tudja megadni azt a professzionális szolgáltatást, amit egy fizetős rendszer igen. Ennek egyszerű magyarázata van: egy automatizált, ingyenes rendszer, nem érhet el magas eredményeket egy érzelmekről szóló, kapcsolatépítő szolgáltatásban, emberi beavatkozás nélkül.


Körül nézve a magyar piacon, a társkereső csomagjaink inkább az olcsóbb kategóriába tartoznak, mint a drágábbikba. Mivel 990.-Ft-tól már előfizetést tudtok vásárolni, úgy gondoljuk, hogy ez az összeg semmiképp nem magas, legfőképpen azért sem, mert egy jól sikeredett ismerkedés, megváltoztathatja az életeiteket.


Gondoltunk azokra is, akiknek ez az összeg sem fér bele a költségvetésükbe vagy netán az igazi megtalálása több időbe telik, ezért találtuk ki a "Felfedező" csomagot. Folyamatosan kapnak ők is ajánlásokat, tudják használni a rendszerünket, az ingyenes napokon minden funkciót el is érnek, és bármikor előfordulhat az is, hogy egy VIP tag ír nekik, akinek ugye válaszolni tudnak.


Köszönjük szépen, hogy eddig is igénybe vettétek a szolgáltatásunkat és további sikeres pártalálást kívánunk!


Kupidó - Ladies & Gentlemen online pártaláló - www.ladygen.hu - www.ladiesandgentlemen.hu - www.partalalo.com
 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei