Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Nem az számít, hogy mit mond, hanem az, hogy mit tesz

Nem az számít, hogy mit mond, hanem az, hogy mit tesz

Honnan lehet tudni, hogy egy férfi komolyan érdeklődést mutat egy nő iránt? Érdemes a tetteit figyelni és nem megelégedni a szép szavakkal, amiket mond. Főleg akkor nem, ha ezeket a szép szavakat nem is személyesen mondja, hanem virtuálisan vagy jobb esetben telefonon.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mi vagy ki dönti el, hogy egy internetes ismerkedésnek randevúzás vagy párkapcsolat lesz-e a vége, vagy megakadva egy szinten, csak a virtuális térben találkozva üzengetünk egymásnak?

 

Elkényelmesedett és személytelenné váló világunkban egyre gyakoribb jelenség, hogy az ismerkedés megreked abban a fázisban, hogy csak üzeneteket vált egymással a két fél. Sajnos a szép szavaktól a nők megrészegülve azt gondolják, hogy szerelmesek a chat túloldalán pötyögő lovagjelöltbe - annak ellenére, hogy ténylegesen egy hajszálat sem tett még keresztbe értük. Aztán hosszú hónapokat, extrémebb esetben éveket fecsérelnek valakire, aki valójában nem is létezik vagy a valóságban egészen más, mint amilyennek el lett képzelve.

 

Előfordul, hogy a chaten a férfi lelkesen érdeklődik, kérdez, udvarol, beszélgetést kezdeményez, témákat dob fel és a lelkesedése látszólag hetek elteltével sem múlik el, ellenben hiába próbál a nő célzásokat tenni egy személyes találkozás lehetőségére, valahogy az sosem jön össze.

 

Már-már bizarrnak nevezhető, hogy hosszú hetek után sem kérdezi meg egy férfi, hogy lenne-e kedve a nőnek meginni egy kávét. A nő persze igyekszik tartani magát a szerepéhez és az ismerkedés elején nem hívja randizni a férfit, így aztán egy-két hónap hiábavaló várakozás után elbúcsúzhat a(z aktuális) virtuális lovagtól.

 

Az, hogy miért és milyen céloktól vezérelve lesz valaki ilyen, az szintén megérne egy bejegyzést, de valószínűleg inkább egy pszichológiai blogon, nem itt, a társkereső oldalon.

 

Ha egy férfi elkéri egy nő az elérhetőségeit, és ahelyett, hogy írogatni kezdene, egyszerűen csak felhívja, és megkérdezi, hogy ráér-e másnap, mert elvinné valahová, az már egy jó kezdet. Ha pedig a találkozó végén a férfi már a következőt tervezi, az pedig ígéretes folytatás.

 

Ez kellene, hogy a normális legyen.

 

Egy nőnek az a jó, ha elhiszi végre, hogy akit érdekel, aki kezd belezúgni, az el fog autózni érte akár egy órát is éjszaka, csak hogy tíz percre láthassa, és nem otthonról, a kanapéján ülve fog üzengetni.

 

 

Persze nem mindenki született romantikus, de még a racionálisabb férfi is megnézi a naptárját, hogy helyet szoríthasson a zsúfolt életében annak a nőnek, aki pár üzenet váltása után megmozgatta a fantáziáját. A férfiakat fűti a tettvágy, ha megtetszik nekik valaki. Szeretnék megismerni, a közelébe kerülni. Megérinteni, megcsókolni és előbb-utóbb ágyba vinni... Ezek egyike sem lehetséges a képernyőn keresztül.

 

A virtuális világban, további és teljes információ híján csak egy nagyon kis szeletet ismerhetünk meg a másik emberből. A hiányzó információk birtokában a képzelet kiegészíti az üres helyeket, és minél tovább játszák a felek a virtuális térben a játékot, annál torzabb képet kapnak a másik személyről. Előbb-utóbb bele lehet zúgni úgy valakibe, hogy nem is ismerjük, aki csak a képzeletünkben létezik, pedig a valóság az, hogy gyáva, lusta vagy érdektelen ahhoz, hogy rászánjon egy órát az életéből egy személyes találkozóra.

 

Egy olyan társ jelölt a cél, akit a tettek jellemeznek, és nem a szavak. Akihez a valóságban hozzá lehet bújni, lehet rá számítani, aki biztonságot nyújt.

 

A legjobb módszer kiszűrni a használhatatlan parnereket, ha egyszerűen nem azzal foglalkozunk, amit mond, hanem azzal, amit tesz. Ha nem tesz semmit, csak szövegel, akkor legjobb, ha búcsút intünk neki, hadd bajlódjon vele az, akinek a virtuális kapcsolat is elég.

 

Tegyél egy próbát itt nálunk és ha eddig még nem tetted, regisztrálj egy profilt az ismerkedéshez!

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei