Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / 10 dolog, amire csak 30 év felett döbbenünk rá

10 dolog, amire csak 30 év felett döbbenünk rá

Mindenki tart az öregedéstől és attól, hogy az évek múlásával majd kevésbé lesz érdekes, értékes és vonzó a másik nem tagjai számára, valamint az is folyamatosan ott motoszkál a fejünkben, hogy a szerelem és a testi vonzalom az öregedéssel párhuzamosan elhalványodik vagy rosszabb esetben el is tűnik.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Pedig ezek csak félelmek, a valóságban szerencsére egészen másról van szó. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a kor előrehaladtával olyan bölcsesség, tapasztalat és belső tartás költözik belénk, ami egészen új minőségű párkapcsolatokra tesz képessé bennünket.

Az idősebb korosztály ugyanúgy lehet szerelmes, mint a fiatalok, de megvan az az előnyük, hogy több év és több kapcsolat tapasztalata van már a hátuk mögött, amivel felvértezve egészen máshogy állhatnak hozzá a dolgokhoz. Íme néhány dolog, amiben biztosan megváltozik az emberek gondolkodása, ahogy múlnak az évek.

 

1. A szerelem nem tart örökké, hanem elmúlik vagy jobb esetben is változik

 

Igazából semmi sem tart örökké, ahogy a jó, úgy a rossz dolgok sem. Szerencsére ezt idősebb korban már tudja az ember és ahogy ez a tény néha megnehezíti az életünket, előfordul olyan is, hogy megkönnyíti.

A nagy lángolás parázzsá szelídülve is ébren tartható megfelelő egymásra figyeléssel és bármikor újra lángra lobbantható, ha két olyan ember talál egymásra egy kapcsolatban, akinek erre folyamatosan van igénye és hajlandó tenni is érte.

 

2. Egy rossz, romboló kapcsolatban nem maradunk benne

 

Nem kell csupán azért ragaszkodnunk egy kapcsolathoz, mert a segítségével megmutathatjuk a külvilág felé, hogy milyen remek pár vagyunk, és pláne nem kell maradnunk akkor, ha a kapcsolatban nem bánnak jól velünk. Ha elég bátrak és elszántak vagyunk váltani, sokkal minőségibb szerelmek jöhetnek az életünkbe.

 

3. Jól megnézzük, hogy kiben bízunk meg

 

Fiatalon még nem csupán isszuk szerelmünk minden szavát, de el is hisszük amit mond. Idősebb korban már könnyebben észrevesszük, hogy ki az, aki csak áltat vagy ki az, aki a saját egójára koncentrálva az azt növelő hazugságokkal kábít, hiszen már apró jelekből látjuk, hogy melyik ember őszinte, és melyik nem az. Nagy kincs ez a tudás, hiszen ennek birtokában tényleg csak abban bízunk majd meg, aki érdemes rá.

 

4. Nem adjuk fel egy nagy csalódás után sem

 

Negyven éves korunkra legalább egy nagy szakításon általában már túl vagyunk. Megjártuk a veszteség, a gyász, a szomorúság és az egyedüllét mélységeit, de ki tudunk jönni onnan, és erősebbek, bölcsebbek lehetünk, mint előtte voltunk. Megtanuljuk, hogy nem jön el a világ vége attól, ha éppen nincs szerelmi életünk, és attól még képesek vagyunk továbbvinni életünk többi részét, illetve saját belső erőnkre támaszkodva boldogabbak lehetünk egy idő után, mint valaha voltunk.

 

5. Kiállunk magunkért

 

Jó esetben már megtanultuk, hogy mennyit érünk, és azt is, hogy ezt kifejezzük mások felé. Már nem veszi el olyan könnyen az önbizalmunkat egy gonosz mondat vagy egy visszautasítás, és már nem hagyjuk, hogy valaki csak úgy játszadozzon velünk.

 

6. Kifejezzük a vágyainkat és azt is, hogy mit nem szeretnénk

 

Csak úgy tudunk kiállni magunkért, ha megtanuljuk elfogadni és elmondani a saját igényeinket egy kapcsolaton belül. Megvannak a magunk elvárásai, erősségei, gyengeségei, s ezt nyíltan tudjuk kommunikálni is a másik felé. Tiszteletben tartjuk az ő vágyait, de azt elvárjuk tőle, hogy ő is tartsa tiszteletben a mieinket.

 

7. Kifejlődik egy egészséges humorérzékünk

 

A legtöbb kisebb vita vagy veszekedés pillanatok alatt fel tud oldódni, ha képesek vagyunk nevetni rajta, magunkon, az egész helyzeten. Ha nem veszünk apróságokat véresen komolyan, akkor lehet évődve is lehet civakodni. A jól fejlett humorérzék pedig nemcsak a mindennapokon segít át, de a nehéz helyzetekben is segít meglátni azt a részt, amin tudunk mosolyogni.

 

8. Az igazi életcél nem a szerelem és a házasság

 

Már nem munkát és életcélt keresgélünk, mint anno fiatalon tettük, mert már van karrierünk, családunk és egészen jól elboldogulunk az életben. Azt is tudjuk, hogy rengeteg fontos dolog és kapcsolat van az életben, s ezek közül csak az egyik a szerelem és az a partner, akivel ez megélhető. Amikor életünk végén visszanézünk, nem csak azt sorolhatjuk fel, hány évig éltünk házasságban, és nem ez az egyetlen dolog, amire büszkék lehetünk.

 

9. Nem kell senkihez sem hasonlítanunk magunkat, hiszen mindenki egyedi

 

Sok fiatal lány és fiú életét keseríti meg az, hogy az önbizalma nem elég erős, ezért sztárokhoz, más lányokhoz és fiúkhoz, partnere exeihez hasonlítgatja magát. Ennél is rosszabb, ha a partner valamelyik szülője kezdi el megmutatni, mi mindent tud jobban. Egy bizonyos kor után már nem kábíthatnak el ezzel sem volt barátnők vagy barátok, sem anyósok vagy apósok, le tudjuk őket szerelni, meg tudjuk mosolyogni versenyzői hajlamukat, és nem sírjuk tele a párnát azzal, hogy sosem leszünk ugyanolyan jók, mint ők.

 

10. A flört jó játék és nem kell túl komolyan venni

 

Az érett nők és férfiak is flörtölnek, nem is akárhogy! A játék, az izgalom, a szenvedély soha nem múlik el. Ám okosabbak, türelmesebbek vagyunk, jobban kézben tartjuk a szálakat, ráadásul képesek vagyunk felmérni, hogy meddig vagyunk hajlandóak elmenni, és kivel.

 

Próbáld ki az ismerkedést itt a Ladies&Gentlemen online társkereső oldalon! Regisztrálj egy profilt és kezd el a flörtöt még ma!

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei