Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Kegyes és kegyetlen hazugságaink

Kegyes és kegyetlen hazugságaink

Egy felmérés szerint az emberek sokszor a szexuális életükkel kapcsolatban is hazudnak a partnerüknek. A férfiak inkább keveslik, a nők viszont inkább sokallják a saját és a partner kalandjainak és tapasztalatainak számát, ezért elég gyakran kerekítenek lefelé vagy felfelé, attól függően, hogy mit gondolnak „jó” válasznak.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Hiába a saját gondolat vagy elhatározás erről és hiába a mi biztatásunk is a korábbi bejegyzéseinkben, valahogy mégsem megy az őszinteség mindenkinek. Így van ez akkor is, ha a szexualitással kapcsolatban kell(ene) őszintének lenni. A múltbeli partnerek mennyiségére és a velük átélt különleges vagy átlagos tapasztalatokra természetesen elég sokan kíváncsiak, de mivel valóban megeshet, hogy a túl nagy vagy túl alacsony számok miatt szakítani akar valaki, a korábbi szexpartnereiket és átélt élményeiket elmesélők azt érezhetik, hogy kénytelenek kerekíteni lefelé vagy felfelé, és kiszínezni vagy éppen kicsit tompítani az események sorát aszerint, hogy az aktuális partner meghódítása vagy megtartása szempontjából melyik verzió tűnik a jobbnak.

 

 A korábban már említett felmérés arra jutott, hogy az emberek háromnegyede kíváncsi a partnere szexuális előéletére, illetve mintegy felük minden apró részletre kiterjedően is tudni szeretné, hogy milyen kalandokat és élményeket élt át a másik.

 

 A korábbi partnerek száma mellett a legviccesebb és legcikibb történetekre is elég sokan kíváncsiak, az emberek ötöde szívesen meghallgatná, hogy a társa milyen kínos szituációkba keveredett és természetesen arra is sokan (az emberek mintegy harmada) fényt derítenének, hogy pontosan mit is művelt eddig vadiúj partnerük az ágyban, milyen szerető, mennyire van fantáziája és mennyire van állóképessége.

 

Valahol érthető is ez az érdeklődés, hiszen valahogy meg kell tudnunk, hogy a másik személyében kivel van dolgunk.

 

 Mindezek ellenére vagy éppen a korábbi tapasztalataiból okulva a felmérésben megkérdezett kétezer felnőtt nagyjából egyötöde szeretne tiszta lappal indulni, és lehetőség szerint fátylat borítani a múltra. Egyébként ez a "múlt" egy középkorú felnőtt férfi vagy nő esetében is - a (bevallott) számok alapján - 9 és 13 közötti partnert takar. A nagyobb számok a férfiakhoz köthetőek, akik ennek ellenére jóval gyakrabban kerekítenének felfelé (mintegy 30%-uk, a nők kb. 10%-ával szemben). A nők inkább sokallják a korábbi szexuális partnereik számát, ezért jóval gyakrabban füllentenek kisebb számokat, mint a férfiak. Talán azért teszik ezt, mert a kevesebb partner erényesebb és kevésbé könnyen kapható nő benyomását kelheti, ami természetesen imponáló (lehet) egy férfi számára.

 

 Bármi legyen is az igazság, kár lenne veszni hagyni a lehetőségét annak, hogy ismerkedj és ezáltal új szexuális tapasztalatokat is szerezz. Regisztrálj egy profilt a Ladies&Gentlemen online társkereső oldalon és találd meg a hozzád illő partnert akár már ma!

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei