Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Fáj a szex?

Fáj a szex?

Tabuk nélkül gondold végig!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Szex közben szex után is ég és fáj. Hiába imádod párod érintését, az együttlét hangulatát véglegesen elrontja a fájdalom.

 

Nem érdemes azonban homokba dugni a fejed, hiszen valószínűleg könnyen orvosolható problémáról van szó.

Melyek a leggyakorib okok?

 

1. Hüvelyszárazság - ennek háttere lehet hormonális, különösen a változó kor felé közeledve okozhat ez problémákat, de az is lehet, csak több időre van szükséged, hogy valóban izgalom lobbanjon benned.

 

2. Gombás fertőzés - sok nőnél ez ugyan okoz panaszokat, viszket, ég a hüvely a szeméremajkak, akár a végbél környéke is, de nem fáj a szex. Másnál azonban fájdalommal is üzeni a test, hogy nem stimmel valami az intim területen. Orvos, krém, hüvelykúp. Egy percet se vesztegess, mert magától nem oldódik meg a probléma.

 

3. Cisztás fibrózis - bár jóindulatú elváltozásról van szó, attól még okozhat fájdalmat, akár vérzést is a betegség. Ha szerelmeskedés közben a behatolás nagy fájdalmat okoz, és olyan érzésed van, mintha párod valamibe beleütközne, azonnal fordulj nőgyógyászhoz.

 

Fotó: Pixabay.com

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei