Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Társkereső tippek a komoly kapcsolatok kialakításához

Társkereső tippek a komoly kapcsolatok kialakításához

Vannak olyan alapvető szabályok az ismerkedés során, melyeket tudnia kell minden párkeresőnek, akik komoly kapcsolatot szeretnének kialakítani egy online társkereső oldalon. Ha most kezded az ismerkedést a párkereső oldalak világával és még bizonytalan vagy a virtuális ismerkedés etikettjével, akkor ez a cikk pont neked szól! Olvasd végig az írásunkat, alkalmazd a megtanultakat és láss csodát hamarosan megfogod találni az igazit akár éppen ezen a társkeresőn.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Legyél igényes és mindig add önmagad

 

Az első és talán a legfontosabb, hogy mindig add önmagad! Legyen szó az első üzentváltásról vagy éppen az Első Találkozásról, sose feledd, hogy nem éri meg másfajta látszatot keltened, mint amilyen te magad vagy. Később úgyis kiderülne, ha valamit elhallgatnál. Egy olyan partnert válassz a társkereső oldalon, aki el tud téged fogadni a külső és persze a belső tulajdonságaiddal együtt és persze Te is Őt!

Első találkozás társkereső

Mindig legyen igényesen kitöltött a társkereső adatlapod. A megadott paramétereid a valóságot tükrözzék és ami fontos, hogy legyenek igényesek a profil fotóid. A közhiedelemmel ellentétben talán nem is a kinézet a mérvadó, hanem az hogy mosolyogj a profil képen, legyen rajtad igényes öltözék és a háttérbe se látszódjon például egy rozsdás villanybojler! Minél több fényképet teszel fel magadról annál nagyobb arányban fogsz kapni kedveléseket, mivel az online oldalakon a fotók döntő szereppel bírnak.

 

Bemutatkozás és levelezés a társkereső oldalon

 

A randi fotóid után a következő legfontosabb rész a bemutatkozásod. Ne legyen túl rövid, de túl hosszú sem. Nagyjából 10 mondat bőven elegendő, ahol is leírhatod magadról azokat az információkat a többi párkereső számára, amit fontosnak tartasz megosztani magadról. Mindig figyelj a helyesírásra, ha nem vagy biztos benne akkor ellenőrizd le az interneten található ingyenes eszközökkel. Ha nem töltöd ki a bemutatkozód, akkor az adatlapod sem lesz olyan vonzó és kevesebb kedvelést vagy üzenetet fogsz kapni a statisztikák szerint is.  

 

Amikor felregisztrálsz a társkeresőre, akkor nagy valószínűséggel a kezdetekben több párkeresővel is elkezdődik majd valamilyen szintű beszélgetés, viszont lesznek olyan partner jelöltek is akikkel úgy érzed, hogy sokkal gördülékenyebb a kommunikáció mint másokkal, még ha a fotója alapján talán nem is ő tetszik a legjobban. Ha sorrendet kell felállítanod, kivel fogod az első találkozást hamarabb megtartani, mindig a számodra jobb beszélgető társat válaszd, mivel a való életben is ők lesznek az esélyesebbek, ha hosszútávú és komoly kapcsolatban gondolkozol. Természetesen a külső is fontos, és hogy működjön a kémia, viszont ez csak a kezdetekben fontos, ahogy halad az idő a közös pontok és a közös beszélgetések fognak inkább amérvadó szereppel bírni.


Az első üzenetváltások

 

Az internetes társkereső oldalakon az etikett szerint, mindig férfiaknak kell kezdeményezni a kapcsolatfelvételt, azaz az ő feladatuk az első üzenet megírása. Ez kicsit olyan mint az Első Találkozás, a legfontosabb az, hogy jól sikerüljön! A társkeresők sokszor elintézik ezt egy „Hello megismernélek üzenettel”, de ilyet mi sohase tegyünk, mint tudatos társkeresők akik komoly kapcsolatra vágynak! De milyen is legyen akkor az első üzenetünk? Legyen érdekes, frappáns és személyre szabott. Először is olvasd el az illető bemutatkozóját és párkereső fotóit, majd fogalmazz meg egy olyan levelet, ami ezekre vissza utal valamilyen formában. Például, ha az illető hölgy fotója egy kiránduláson, utazáson vagy esetleg horgászat közben lett elkattintva, nyugodtan kérdezz rá, hogy hol készült, merre járt, hogy tetszett neki. Lehetőség szerint az Első Találkozás alkalmáig maradjatok a társkereső oldalon, levelezzetek és ismerkedjetek ott, így a lehető legnagyobb biztonságban maradnak a személyes adataid. Hidd el, ha erre figyelsz, akkor rengeteg későbbi kellemetlenségtől kímélheted meg magad.

magyar társkereső

Válassz magyar társkeresőt

 

A végére hagytuk talán a legfontosabbat, hogy milyen társkereső oldalra is regisztrálj és hogyan tudod kiválasztani a számodra legmegfelelőbb társkeresőt! Ahogy a Ladies and Gentlemen oldal is preferálja, válassz mindig komoly kapcsolat elősegítő társkereső oldalakat. Valódi szerelmek, igaz érzések és egy életre szóló társ csak olyan társkeresőn születhet, ahol a párkeresők is komolyan gondolják az ismerkedést. Válassz a Magyarországon beregisztrált társkereső oldalak közül, mivel esetleges észrevételidre és problémáidra mindig a Magyar párkeresőhöz tartozó ügyfélszolgálat fog válaszolni és a statisztikák szerint is a magyar emberek ezeket a társkeresőket részesítik előnybe.


 

Sikeres társkeresést kívánunk neked és sose feled, hogy mindig az első benyomás a legfontosabb az ismerkedés során, ezért az első üzeneted legyen figyelemfelkeltő, a társkereső oldalt követő Első Találkozás pedig legyen jól megszervezett, ne késs el, öltözködj fel igényesen és add önmagad, így garantáltan sikered lesz!

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei