Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / SZUPER RANDI ÖTLETEK A KARANTÉN IDEJÉRE

SZUPER RANDI ÖTLETEK A KARANTÉN IDEJÉRE

SZUPER RANDI ÖTLETEK A KARANTÉN IDEJÉRE

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Hihetetlen, de igaz! Most is vannak nyitva helyek, ahol randizni lehet!

 

Összeszedtünk, és kipróbáltunk párat, amit most Veled is megosztunk!

 

Sokan nem tudják, de számos masszázs szalon szolgáltatása elérhető, és várja a páros masszázsra érkező vendégeket is. 

 

Hasonlóképpen a szabadulószobák, ahol már két fő is részt vehet az izgalmas, rengetegféleképpen berendezett, és különleges témájú szabadulószoba programokon, a Csernobil témán át egészen a Harry Potter tematikájúig. 

 

Az izgalmakat tovább tudjuk fokozni a VR szobában, ahol a játék során teljesen élethűnek érezzük a virtuális környézetet. 

 

A fürdők ugyan zárva vannak, de kétszemélyes wellnes fürdőzés lehetséges, ami nem csak kényeztető, de gyógyhatással is bír. 

 

Ha pedig a piknik szerelmesei vagyunk, erre is van lehetőség, lakáspiknik formájában.

 

Otthoni romantika

 

Nem okvetlen szükséges ahhoz kimozdulni, hogy stílusos randi ötlettel varázsoljuk el párunkat.

 

Rendezhetünk egy elegáns vacsorát, olyan ételekkel, melyeket a hétköznapokban nem fogyasztunk. Gyújtsunk gyertyát, tegyünk fel hangulatos zenét, készítsünk illatos fürdőt, hangulat világítással.

 

Ha ezekben segítség kell, akár időhiány miatt, a tokeletesrandi.hu oldalon a “Házhoz megy a randi” kuponsorozat pontosan ebben segít.  Akár salsa tánctanárról, dj-ről, vagy profi szakácsról van szó, mindegyik esetben van megoldás.

 

Köszönjük Nóra Pataki!

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei