Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A Napot is lehozom neked!

A Napot is lehozom neked!

Ígérünk, ígérnek nekünk.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Van az úgy, hogy többet várunk párunktól, mint amennyit ő tenni tud értünk.

 

Néha azért a túlzó elvárás, mert többet ígért, mint amennyi reális lett volna. Azt, hogy lehozza a Napot, a csillagokat értünk. Mi elhisszük, mert a szerelem már csak ilyen: szavak nélkül is többet ígér, mint amennyit adni lehet, és a szerelem már csak ilyen: illúziófüggő.

 

Aztán kiderül, túl messze van az a Nap, éget, még a szerelmes férfiszív számára sem érhető el.

 


Csalódunk? Igen, lehet csalódás, amikor azzal szembesülünk, hogy még sincs minden reggel ágyba hozott kávé, hamarabb fárad el a teste és szíve, mint kellene. Hamarabb morran fel, fordít hátat, vagy veszi menekülőre, mint azt ígérte. A kérdés csak az, hogy mi vajon tudtuk e tartani a saját ígéreteinket? 

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei