Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szerelmes gesztusok

Szerelmes gesztusok

Ezek tartják életben a szerelmet.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Habos kávé. Apró cetlik a táskában, vagy a párna alá csúsztatva. Egy zacskó cukorka. Kavicsból kirakott szív a lábtörlőn. Gesztusok, amelyek életben tartják a szerelmet.

 

Egy ideig (jó esetben) természetes, és annyira, de annyira szívből jön. Csak úgy áradnak az ötletek, hiszen ezer és ezer módon szeretnénk elmondani, mennyire imádjuk a másikat.

 

Aztán elfárad a lelkesedés, és a másik hiába keresi a tízórai mellett a csoki szívet. Pedig ezek a gesztusok nem csak a heves „udvarlós”, „elfogadós” időszakban fontosak: a kapcsolat folyamatos életben tartásának fontos kis eszközei.  A szerelem apró, kedves kapuőrei. Vigyázzatok rájuk.  

 

Fotó: Pixabay

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei