Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Mítoszokkal terhes párkapcsolat

Mítoszokkal terhes párkapcsolat

Általánosságban megfogható tökéletes kapcsolat nincs.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mítoszok, tévhitek nehezítik a jó kapcsolat megfogalmazását. Sokszor hisszük, így kell megközelíteni egy-egy kérdést, rögtön zárni kell ekkor, csak így reagálhatunk, ha ez történik.

 

De általánosságban megfogható tökéletes kapcsolat nincs. A kapcsolatban élő emberek is eltérőek, egymásból is mást váltanak ki, és magukkal is mást hoztak abban a bizonyos tarisznyában.

 

Sokan például megijednek attól, ha „sok” konfliktus van egy kapcsolatban. Mert azt tanulták, a konfliktus az rossz, terhes, felőrli a kapcsolatot. Igaz. És mégsem igaz, hiszen egy bizonyos mértékű konfliktus egészséges, azt jelzi, a két ember csiszolódik, igazodik, keresi azt a pózt, amely mentén kényelmesen lehet majd bújni egy életen át.

 

Nem mindegy persze a konfliktusok megoldásának hangneme, az eszközök  vagyis a konfliktus kezelésének technikái.

 

Mások azt tanulták, mindenkinek egyformán kell változnia ahhoz, hogy a kapcsolat működjön, és ha a másik „kevesebbet” változik, akkor nincs egyensúly. Ez sem igaz, a rugalmasság minden másnál fontosabb: engedek ebben én, holnap majd ráébredünk, hogy a másik húzta vissza időben a karmait, vagy adott fel valami fontosat miattunk.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei