Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Egybeolvadás

Egybeolvadás

Izzó kohó a szerelem

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ritka az olyan párkapcsolat, amelybe egyenlő erőviszonyokkal érkeznek a felek.

 

Szinte mindig van egy erősebb személyiség, aki ebből fakadóan erőteljesebben érvényesíti akaratát és erőteljesebben hat partnerére. Meg is változtatja – valamennyire – párját. Mert tényleg izzó kohó a szerelem.

 

Egy tanulmány szerint a párkapcsolatokban háromféle módon változhatnak az emberek: 

 


Pozitív irányba – ilyenkor az erősebb személyiség jó szokásokat tud megerősíteni a másikban, például fegyelmezettebb lesz, vagy „lehiggad”. Ahogy azt sokszor meg is figyelhetjük egy-egy kapcsolat esetén.

 


Negatív irányba – ilyenkor a nem túl előnyös szokásokat építi be a gyengébb partner, például káros szenvedélyeket vesz át. Mivel eredetileg ez nem volt sajátja, nagyon sok belső feszültséget is kiválthat a helyzet.

 


Teljesen feladja magát az egyik fél, ettől elveszíti magabiztosságát, önbecsülését. Elveszíti külső kapcsolatait. Egy idő után már csak a párkapcsolatban tudja meghatározni magát, az attól kívül eső dolgok terhére vannak, feszélyezik. Természetesen ez egy erősen függő helyzetet eredményez, amelyben rendkívül sebezhetővé válik.

 

Fotó: Pixabay

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei